Follow us

Ένα χαλαρωτικό hair pampering δίπλα στο κύμα με άρωμα Γαλλικής Ριβιέρας

Το πρώτο κάλεσμα του καλοκαιριού με μια αναζωογονητική vip spa εμπειρία στα μαλλιά από την Κérastase, τον Σταμάτη Καραΐσκο και το assai seaside.

beach iStock

Είχες φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσες να απολαύσεις μια αναζωογονητική vip spa εμπειρία στα μαλλιά σου δίπλα στο κύμα; Η Κérastase, σε συνεργασία με τον Σταμάτη Καραΐσκο και με το καλοκαιρινό seaside project του assai στην Astir Βeach, χάρισε αυτήν την ευκαιρία σε δημοσιογράφους και influencers με αφορμή το ξεκίνημα του καλοκαιριού.

Πρόκειται για το assai seaside, ένα καλοκαιρινό concept που άνοιξε τις πόρτες του πάνω στο κύμα της Astir Beach. Με μότο "Αναζωογονήστε πρόσωπο, σώμα, και ψυχή. Αφήστε την φροντίδα σας στους ειδικούς" προσφέρει vip spa εμπειρίες. Εκεί, ο Σταμάτης Καραΐσκος και η ομάδα του sadhu hair αναλαμβάνουν να αναζωογονήσουν τους επισκέπτες μέσα από μια πολυτελή εμπειρία με την υπογραφή της Κérastase, της κορυφαίας επαγγελματικής μάρκας περιποίησης μαλλιών.

Άλλωστε και οι τρεις μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ομορφιά και την ευεξία μέσα από πολυτελείς και προσωποποιημένες εμπειρίες. Μια τέτοια εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και οι εκλεκτές καλεσμένες που αφέθηκαν στα χέρια της ομάδας του sadhu hair για ένα μοναδικό hair pampering by the beach. Οι beauty editors και η αρχισυντάκτρια του missbloom, Ελένη Στασινοπούλου, βρεθήκαμε επίσης εκεί και είχαμε την ευκαιρία να αφεθούμε σε μια χαλαρωτική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών μας, ενώ τα χτενίσματα που κάναμε στη συνέχεια μας έφτιαξαν τη διάθεση και μας έβαλαν σε άκρως καλοκαιρινό mood.

Σε one to one ραντεβού, χαλαρώσαμε στον χώρο του assai seaside απολαμβάνοντας μια προσωποποιημένη τελετουργία Κérastase, με βάση τις ανάγκες των μαλλιών μας, ύστερα από διάγνωση και συζήτηση με τον Σταμάτη Καραΐσκο.

Όσο για το σκηνικό που είχε δημιουργήσει η Κérastase, συνδύαζε μοναδικά το στιλ της Αθηναϊκής με τη Γαλλική Ριβιέρα και μας ενθουσίασε όλες.

Παρακάτω μπορείς να βρεις μερικές φωτογραφίες εκλεκτών καλεσμένων με τα μοναδικά summer hair looks από την ομάδα του sadhu hair:

Ραμόνα Βλαντή

Ένα χαλαρωτικό hair pampering δίπλα στο κύμα με άρωμα Γαλλικής Ριβιέρας

Τζίνα Σμαριανάκη

kerastase

Χρυσάνθη Κουρούπη

kerastase

Ελένη Στασινοπούλου

kerastase

Μαριέττα Χρουσαλά - Σταμάτης Καραΐσκος

kerastase

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ