Follow us

Τα προϊόντα περιποίησης που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε τροπικό παράδεισο

Ανακάλυψε τα skincare και haircare προϊόντα που δεν μυρίζουν απλά καλοκαίρι, είναι το καλοκαίρι.

hei poa Istock Photo

Τι κι αν η άδειά μας αργεί ακόμα, εμείς έχουμε βρει τον τρόπο να φέρουμε λίγη από την ανεμελιά των διακοπών στην πόλη. Φυσικά αναφερόμαστε στα προϊόντα περιποίησης της HEI POA, την απόλυτη beauty εμμονή και αυτού του καλοκαιριού, τα οποία χάρη στην χαρακτηριστική τους εσάνς, τις ανάλαφρες υφές και τις συνθέσεις με λάδι monoi Ταΐτής χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο, μετατρέποντάς το σε έναν ειδυλλιακό τροπικό παράδεισο. Κεντρίσαμε το ενδιαφέρον σου; Πάμε να δούμε πώς μπορείς να τα ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου:

Smells like summer | Το πολυχρηστικό λάδι ομορφιάς που -πίστεψέ μας- δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Καθαρισμός

Τα προϊόντα περιποίησης που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε τροπικό παράδεισο

Μια απλή "βουτιά" στην μπανιέρα σου μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά ενός τροπικού προορισμού απλά χρησιμοποιώντας το κατάλληλο αφρόλουτρο. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Shower Gel with Tahiti Oil, το οποίo χάρη στην περιεκτικότητά του σε λάδι monoï Ταϊτής και το σαγηνευτικό άρωμά του θα σε ταξιδέψει στα πιο όμορφα τροπικά νησιά.

product

Αν αγαπάς τα πολυχρηστικά προϊόντα, τότε επίλεξε το Hair & Body Shampoo with organic coconut pulp με μεθυστικό άρωμα καρύδας, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο για τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου, όσο και των μαλλιών σου.

Ενυδάτωση

Μπορεί να νιώθεις ήδη πως βρίσκεσαι διακοπές, ωστόσο η περιποίηση δεν σταματά εδώ. Σειρά έχει η βαθιά ενυδάτωση τόσο των μαλλιών, όσο και της επιδερμίδας σου.

product

Για να επανορθώσεις τις φθορές του χειμώνα και των hot tools στα μαλλιά σου, επένδυσε σε θρεπτικές μάσκες. Εμείς σου προτείνουμε το Organic Coconut Oil, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς για την εντατική ενυδάτωση τόσο των μαλλιών σου, όσο και της επιδερμίδας σου, αλλά και σαν προϊόν ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο.

Ξέμεινες στην Αθήνα; Με αυτά τα αντηλιακά λάδια θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην πιο τροπική παραλία

Κι αφού προσέφερες στα μαλλιά σου την περιποίηση που τους αξίζει, ήρθε η ώρα να κάνεις το ίδιο και για την επιδερμίδα σου. Μπορεί να την νιώθεις ήδη εξαιρετικά απαλή χάρη στα προϊόντα HEI POA που χρησιμοποίησες μέσα στο ντους, αλλά δεν ξέρεις από μεταξένιο αποτέλεσμα αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει συνδυαστικά και τα ενυδατικά προϊόντα του brand.

product

Φυσικά αναφερόμαστε στο Moisturizing Body Milk με λάδι monoi, το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος για μεταξένια αίσθηση άνεσης και την τυλίγει με το υπέροχο άρωμά του.

product

Για τις φορές που θέλεις να εντυπωσιάσεις με τα shorts, τις mini φούστες και τα sundresses σου, σού προτείνουμε να εμπιστευτείς το Dry Oil με λάδι monoi, το οποίο προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Τελευταία πινελιά

Και κάπως έτσι είσαι έτοιμη... ή μάλλον σχεδόν έτοιμη! Πριν βγεις από το μπάνιο και φορέσεις το αγαπημένο σου outfit, μην ξεχάσεις να αρωματιστείς με ένα από τα έξι εθιστικά eau de toilette της HEI POA που θα σε τυλίξει με το τροπικό του άρωμα για μια αίσθηση καλοκαιρινής αύρας σε κάθε σου βήμα.

info
Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερώσου για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr/eshop.php
Tag: @heipoa.gr
Spread the news: #heipoagr #monoioil

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ