Follow us

Κάν᾽το όπως η Taylor Hill | Ο καλύτερος τρόπος για να "φωτίσεις" το χρώμα των μαλλιών σου

Αν δεν θες να βάψεις τα μαλλιά σου τώρα το καλοκαίρι.

taylor hill Splash news

Ποια δεν θέλει τέλεια, ανάλαφρα και λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι; Κι επειδή ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με το αλάτι και το χλώριο μπορεί να ταλαιπωρούν την τρίχα και να φθείρουν το χρώμα των μαλλιών, θα σου προτείναμε να αποφύγεις, αν μπορείς, τις βαφές το καλοκαίρι, ή έστω, να προτιμήσεις ένα low maintenance χρώμα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση.

H Dua Lipa στην πιο δραστική αλλαγή μαλλιών που έκανε ποτέ | Έγινε κοκκινομάλλα

Όπως ακριβώς έκανε και η Taylor Hill, που αντί να βάψει τα μαλλιά της επέλεξε να ανανεώσει το χρώμα και την εμφάνισή της με ξανθά highlights, διανθίζοντας με αυτά το καστανό bob haircut της.

Δες πώς ήταν τα μαλλιά της πριν την ανανέωση με τα highlights:

Loading...

O Anthony Holguin, hairstylist του μοντέλου, επέλεξε μια απόχρωση δύο τόνους πιο ανοιχτή από το καστανό της για να φωτίσει με ομοιόμορφο τρόπο τις μπροστινές τούφες των μαλλιών της και άρα όλο το πρόσωπό της.

Η Ashley Benson άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και είναι σχεδόν αγνώριστη

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...
Loading...
Loading...

Θεωρούμε ότι είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ανανεωθείς τώρα το καλοκαίρι, έτσι ώστε και να νιώσεις όμορφη με μια πολύ μικρή αλλαγή αλλά και να μην ταλαιπωρήσεις περαιτέρω τα μαλλιά και την τρίχα σου με βαφές που είναι πολύ πιθανόν να "ξεφτίσουν" εξαιτίας του ήλιου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ