Follow us

Ανακαλύψαμε το ξηρό, σούπερ ενυδατικό λάδι που δεν πρέπει να λείπει απ' το νεσεσέρ σου

Ένα πολυχρηστικό έλαιο περιποίησης με πολλαπλά οφέλη για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.

body oil iStock

Αν τα πολυχρηστικά λάδια περιποίησης δεν έχουν γίνει ακόμα μέρος της skincare ρουτίνας σου, προτείνουμε να το ξανασκεφτείς. Τα λάδια πολλαπλών χρήσεων για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αποτελούν το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας που έχει λεία, μεταξένια επιδερμίδα στο πρόσωπο και στο σώμα της, αλλά και λαμπερά, ενυδατωμένα μαλλιά.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενυδατικό προϊόν, που είτε το χρησιμοποιείς μόνο του είτε μετά από την body lotion σου, βοηθάει πολύ στο "κλείδωμα" της υγρασίας στο δέρμα σου. Εκτός από την ενυδάτωση όμως, προσφέρει και κάτι που δεν μπορεί να σου χαρίσει μια ενυδατική λοσιόν: αυτήν την απαράμιλλη, καλοκαιρινή λάμψη, το "healthy glow" που όλες θέλουμε στο σώμα μας το καλοκαίρι.

Κι αν φοβάσαι να τα εντάξεις στη ρουτίνα σου γιατί σε προβληματίζει η αίσθηση λιπαρότητας που αφήνουν μερικά από αυτά, θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι τα ξηρά λάδια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Ποιο είναι το αγαπημένο μας;

Η PHARMASEPT, με κύριο μέλημά της τη φροντίδα αλλά και την πρακτικότητα των προϊόντων που προσφέρει, δημιούργησε το ξηρό λάδι Cleria Dry Oil, ένα πολυλειτουργικό ξηρό λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Μοναδική ιδιότητα του ξηρού λαδιού είναι ότι απορροφάται πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας ενώ παράλληλα είναι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά, "τροφή” για τα ξηρά σημεία του σώματος, του προσώπου αλλά και των μαλλιών που έχουν εκτεθεί στον ήλιο.

Ανακαλύψαμε το ξηρό, σούπερ ενυδατικό λάδι που δεν πρέπει να λείπει απ' το νεσεσέρ σου

Ξέρουμε ότι θα γίνει το αγαπημένο σου, καθώς με αυτό το υπέροχο άρωμα και την ελαφριά υφή με έλαιο Μαστίχας, προσφέρει μέγιστη ελαστικότητα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Πολυχρηστικό έλαιο Cleria Dry Oil με συστατικά που προσφέρουν:

Aντιγηραντική δράση


Το Έλαιο Μαστίχας είναι ένα συμπυκνωμένο σε δραστικά συστατικά έλαιο που συμβάλλει στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης στα επιδερμικά κύτταρα. Αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ παράλληλα, ενισχύει την παραγωγή της πρωτεΐνης Klotho -γνωστή και ως "πρωτεΐνη της νεότητας"- στην επιδερμίδα, επαναφέροντάς την στα επίπεδα που ήταν πριν από 10 χρόνια.

Αναδόμηση & Ενυδάτωση


Το Έλαιο Καμέλιας και τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα -θρεπτικά έλαια πλούσια σε Βιταμίνη Α και ιχνοστοιχεία- είναι ιδανικά για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Βοηθούν στη μείωση απώλειας της υγρασίας και στην αύξηση της ελαστικότητας ενώ παράλληλα βελτιώνουν αισθητά την όψη της επιδερμίδας.

Ήπια καταπραϋντική δράση


To OGT -φυτικοί οξυγονοποιημένοι εστέρες που εξάγονται με ειδική επεξεργασία από το αραβοσιτέλαιο- διακρίνεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες, ενισχύει την αναδόμηση της επιδερμίδας και προσφέρει ήπια καταπραϋντική δράση.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα ελαίου στις παλάμες σου και εφάρμοσέ το στο πρόσωπο με ελαφριές κινήσεις μασάζ, αμέσως μετά την εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας ή ακόμα και μόνο του. Κάνε το ίδιο και με το σώμα, αμέσως μετά το ντους. Έχε υπόψη σου ότι σε νωπή επιδερμίδα θα έχει ακόμα πιο γρήγορη απορρόφηση. Όσο για τα μαλλιά, εφάρμοσε λίγες σταγόνες μετά το λούσιμο για να ξεμπερδέψεις τις άκρες αλλά και να προστατεύσεις την τρίχα από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Μπορείς επίσης να βάλεις λίγες σταγόνες και σε στεγνά μαλλιά, αμέσως μετά το styling, για έξτρα λάμψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ