Pearly Golden | Το χρώμα μαλλιών που θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood πριν καν φύγεις για διακοπές

Η απόχρωση που θα σε πείσει να κάνεις επιτέλους τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου που πάντα ονειρευόσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σκέφτεσαι να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου; Ε λοιπόν όχι, οι ανταύγειες δεν είναι η μόνη σου επιλογή! Αν θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο φρέσκο και μοντέρνο look, τότε προτίμησε να κάνεις ξανθό μπαλαγιάζ. Κι όταν λέμε ξανθό μπαλαγιάζ δεν εννοούμε όποιο κι όποιο, αλλά την απόχρωση Pearly Golden που έχει κατακλύσει τον τελευταίο καιρό το Instagram feed μας.

Η νέα εκδοχή του καρέ που θα γίνει ανάρπαστη φέτος το καλοκαίρι

Ξανθό μπαλαγιάζ | Γιατί να επιλέξεις την απόχρωση Pearly Golden

Η απόχρωση Pearly Golden αποτελεί δημιουργία της Karissa Schaudt, της colorist που κρύβεται πίσω από πολλά trendy hair colors στο διαδίκτυο. "Το look είναι ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα 'φωνάζει' καλοκαίρι", λέει η ίδια. Όπως αποκαλύπει, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα low maintenance look και δεν θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους ανησυχώντας για το πότε θα είναι η επόμενη επίσκεψή τους στο κομμωτήριο για touch ups.

Τι ακριβώς να ζητήσεις;

"Ζήτησε ένα κλασικό ξανθό μπαλαγιάζ, με μίνιμαλ toning στις ρίζες", εξηγεί η colorist. Ύστερα από μερικούς μήνες, τα μαλλιά σου θα έχουν αυτό το υπέροχο "ξεθωριασμένο" ζεστό ξανθό χρώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες στο Instagram.

Η Gigi και η Bella επιβεβαιώνουν τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα χρώματα μαλλιών

Celebrities που λατρεύουν το ξανθό μπαλαγιάζ

Μία από τις celebrities που πρόσφατα ανανέωσε το hair look της υιοθετώντας τη δημοφιλή Pearly Golden απόχρωση είναι η Katherine Langford, η πρωταγωνίστρια του 13 Reasons Why.

Ένα αντίστοιχο look έχει υιοθετήσει στο παρελθόν και η Jennifer Lopez, η οποία κατάφερε να το κάνει να δείχνει εξαιρετικά "ακριβό" συνδυάζοντάς το με ένα κομψό blowout.

Influencers που ενέδωσαν στη γοητεία του ξανθού μπαλαγιάζ

Εκτός από A-listers, στη λίστα με τις γυναίκες που έχουν λατρέψει την τάση συμπεριλαμβάνονται και πολλές influencers. Κάθε μια τους αποδεικνύει περίτρανα ότι το ξανθό μπαλαγιάζ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αρκεί να το κάνει "δικό" της προσαρμόζοντάς το στο στιλ της. Δες τις παρακάτω φωτογραφίες με ξανθό μπαλαγιάζ για να εμπνευστείς πριν την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο:

Αυτό είναι το πιο κολακευτικό κούρεμα όλων των εποχών