Follow us

5 μυστικά των influencers για λαμπερά μαλλιά ακόμα και μετά τις διακοπές

Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου και τα tips που πρέπει να δεις πριν φύγεις για διακοπές.

αντηλιακό μαλλιών Courtesy of System Professional

Τα αντηλιακά σώματος και προσώπου δεν λείπουν αυτήν την περίοδο από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας που σέβεται την επιδερμίδα της. Τι γίνεται όμως με την προστασία των μαλλιών; Μπορεί οι ακτίνες του ήλιου να μην είναι τόσο βλαβερές για την υγεία των μαλλιών, όσο για εκείνη του δέρματος, ωστόσο, σε συνδυασμό με τον αέρα, το θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό, δεν παύουν να αλλοιώνουν το χρώμα τους, τα επίπεδα ενυδάτωσης και τη λεία υφή τους και να αποδυναμώνουν την πρωτεϊνική δομή της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι μετά τα μαλλιά να είναι ξηρά, θαμπά και εύθραυστα, ενώ το τριχωτό της κεφαλής να είναι ερεθισμένο. Τι κάνουν όμως οι πιο διάσημες influencers και ακόμα και μετά τις διακοπές τους έχουν τόσο λαμπερά μαλλιά; Ανάμεσα στα μυστικά τους είναι ότι παίρνουν μαζί τους πάντα ένα αντηλιακό μαλλιών και επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης. Για να μάθεις τα υπόλοιπα, συνέχισε να διαβάζεις:

1. Βάζουν πάντα στην τσάντα θαλάσσης τους ένα αντηλιακό μαλλιών

Από το νεσεσέρ των διακοπών τους δε λείπει σε καμία περίπτωση το αντηλιακό μαλλιών, το οποίο εκτός από το ότι προστατεύει την τρίχα από τις ηλιακές ακτίνες, χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση.

5 μυστικά των influencers για λαμπερά μαλλιά ακόμα και μετά τις διακοπές

Δική μας αγαπημένη επιλογή είναι το Solar Helio Spray της System Professional, το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία, εμποδίζοντας έτσι τη φθορά της πρωτεΐνης της τρίχας, το ξεθώριασμα του χρώματος και την απώλεια υγρασίας. Και επειδή ξέρουμε τι σκέφτεσαι, όχι δεν είναι καθόλου λιπαρό, σε αντίθεση με πολλά άλλα αντηλιακά.

Εξίσου καλή επιλογή είναι και η Solar Sealing Cream της System Professional, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από την ηλιακή ακτινοβολία και τις βλαβερές επιδράσεις του χλωριωμένου και θαλασσινού νερού, ενώ παράλληλα τα θρέφει σε βάθος.

2. Δεν ξεχνούν την ενυδάτωση

product

Μπορεί κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς να είσαι πολύ επιμελής με την ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου, ωστόσο λίγες εβδομάδες κραιπάλης στο καλοκαίρι είναι αρκετές για να καταστρέψουν τα λαμπερά μαλλιά σου. Ακολούθησε το παράδειγμα των πιο διάσημων influencers και πρόσθεσε στη βαλίτσα σου ενυδατικά haircare προϊόντα που θα διασφαλίσουν τη διατήρηση της καλής υγείας των μαλλιών σου.

Το Solar Sun Oil της System Professional χαρίζει άμεση απαλότητα στα μαλλιά τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την έκθεση στον ήλιο. Τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει, σε συνδυασμό με το μείγμα πολύτιμων ελαίων, περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την κερατίνη κάνοντας τα μαλλιά σου τόσο απαλά που θα μοιάζει σαν ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας να μην τα έχουν καν αγγίξει.

3. Επιλέγουν "έξυπνα" χτενίσματα

Το ξέρουμε ότι σου αρέσει να αφήνεις ελεύθερα τα μαλλιά σου τώρα το καλοκαίρι για να βγάζεις τις πιο insta worthy pics αλλά στην πραγματικότητα αυτή σου η συνήθεια θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους. Προτίμησε να τα πιάνεις ψηλά σε buns όταν βρίσκεσαι κάτω από τον ήλιο, έτσι ώστε να προστατεύονται οι άκρες τους. Εναλλακτικά, μάζεψέ τα πίσω με μία μπαντάνα, έτσι ώστε να τα προστατεύσεις από την ηλιακή ακτινοβολία.

4. Παίρνουν μαζί τους τα δικά τους προϊόντα περιποίησης

Προσπάθησε να κάνεις λίγο χώρο στη βαλίτσα σου για να πάρεις τα δικά σου προϊόντα περιποίησης γιατί -πίστεψέ μας- αυτή η τόσο απλή προσθήκη θα σε σώσει!

Τα σαμπουάν και τα conditioner που έχουν σε mini μέγεθος τα ξενοδοχεία είναι τις περισσότερες φορές χαμηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα να ξηραίνουν τα μαλλιά και να τα κάνουν πιο αδύναμα και εύθραυστα.

product

Πάρε μαζί σου λοιπόν το Solar Hair & Body Shampoo της System Professional, το οποίο ενυδατώνει απαλά τα μαλλιά, απομακρύνοντας τα κατάλοιπα του αντηλιακού, του θαλασσινού και χλωριωμένου νερού από τα μαλλιά, αφήνοντας τα ευκολοχτένιστα και λαμπερά χάρη στο HelioRestore και το Σύμπλεγμα LipidCode™ που περιέχει. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου, γλιτώνοντας έτσι χώρο στη βαλίτσα. Απομακρύνει απαλά το αδιάβροχο αντηλιακό και τα λιπαρά κατάλοιπα, προετοιμάζοντάς την για ενυδάτωση.

Από τη βαλίτσα σου φυσικά δεν μπορεί να λείπει και το Solar Hydro-Repair Conditioner της System Professional με HelioRestore και σύμπλεγμα LipidCode™, το οποίο επανορθώνει τη φθορά που προκαλείται από τον ήλιο και αναπληρώνει άμεσα την υγρασία που χάθηκε λόγω του χλωριωμένου και θαλασσινού νερού.

5. Αποφεύγουν το heat styling

product

Τα καλύτερα καλοκαιρινά χτενίσματα είναι και τα πιο απλά. Άφησε λοιπόν πίσω στην Αθήνα την πρέσα μαλλιών και το ψαλίδι για μπούκλες, που καταστρέφουν την τρίχα και πόνταρε σε ευφάνταστα updos, πλεξούδες και heat free mermaid waves, που θα ολοκληρώσουν με τον πιο κομψό τρόπο κάθε πρωινό ή βραδινό σου outfit.

Επειδή σίγουρα θα κάνεις βόλτες κάτω από τον ήλιο ή θα αθλείσαι σε εξωτερικούς χώρους, συνέχισε να χρησιμοποιείς τη σειρά Solar και να ακολουθείς όλες τις παραπάνω συμβουλές ακόμα και μετά την επιστροφή σου από το νησί και σου υποσχόμαστε ότι θα έχεις τα πιο λαμπερά μαλλιά που είχες ποτέ.

info
www.systemprofessional.com/el-GR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ