Follow us

H Bella Hadid μόλις έβαψε τα μαλλιά της στο πιο απρόσμενο χρώμα για το καλοκαίρι

Και δεν είμαστε σίγουρες αν μας αρέσει.

Bella Hadid Splash News

Αν και το καλοκαίρι έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με λαμπερές αποχρώσεις στα μαλλιά, που κολακεύουν και φωτίζουν το πρόσωπο, οι τελευταίες εξελίξεις στα ... celebrity trends δείχνουν ότι οι A-listers σκέφτονται διαφορετικά.

Κι αυτό γιατί πρόσφατα είδαμε τη Bella Hadid με μια πολύ φρέσκια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Κι ενώ η ίδια πειραματίζεται συχνά με αυτά, δοκιμάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις, κουρέματα και χτενίσματα, δεν περιμέναμε ποτέ ότι στα μέσα του καλοκαιριού θα υιοθετούσε μια τόσο σκούρα βαφή για τα μαλλιά της.

Πρόκειται για ένα πολύ σκούρο σοκολατί, το οποίο η colourist που ανέλαβε να της εφαρμόσει ονομάζει "chocolate mocha". Εκτός από το χρώμα, η Bella Hadid πρόσθεσε και extensions για να τα μακρύνει, με το μήκος να φτάνει σχεδόν μέχρι τη μέση της. Το μοντέλο περπάτησε στο πρόσφατο show του Jacquemus με τα νέα της μαλλιά, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς, και με όλους τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν στα social media.

Δες τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της Bella Hadid:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Αν και θεωρούμε ότι αυτή η απόχρωση είναι τέλεια για τον χειμώνα, νομίζουμε ότι παραείναι σκούρα για καλοκαίρι, που συνήθως προτιμάμε κάτι πιο φωτεινό και λαμπερό, τι λες;

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ