Follow us

Υποφέρεις από ξηρό, σκασμένο δέρμα; Τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεσαι

Η νέα σειρά περιποίησης της Vaseline που αξίζει να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας και δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη.

vaseline iStock

Υπάρχει ένα καλλυντικό προϊόν που μπορεί να κάνει θαύματα στο σκασμένο δέρμα: να ενυδατώσει, να επανορθώσει και να θρέψει ξηρά σημεία αλλά και πληγές. Πάει ο νους σου σε κάποιο; Το πιο πιθανό είναι ότι το πρώτο που σκέφτηκες είναι η βαζελίνη, που έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως εκείνο το προϊόν που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από το ράφι του μπάνιου μας.

Η ιστορία του θρυλικού Jelly του brand Vaseline

Όλα ξεκίνησαν το 1870, όταν η Vaseline παρουσίασε το θαυματουργό Jelly, ένα προϊόν που προστάτευε την επιδερμίδα από τα πάντα. Μπορούσε να επανορθώσει τα σκασμένα χείλη, τα γδαρσίματα στα γόνατα, τις πληγές στα δάχτυλα από τα στενά παπούτσια - από το πιο μικρό πρόβλημα μέχρι την πιο μεγάλη, ξηρή ζώνη στην επιδερμίδα.

Φέτος η Vaseline γιορτάζει τα 150 χρόνια της στον πλανήτη της φροντίδας με τον καλύτερο τρόπο: παρουσιάζοντας μια ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης, την Vaseline Expert Care. Με εξειδικευμένη τεχνολογία και ενεργά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και τη γλυκερίνη, τα προϊόντα της νέας αυτής σειράς ενυδατώνουν σε βάθος, αφήνουν υπέροχα απαλή και ελαστική την επιδερμίδα, απορροφώνται αμέσως χωρίς να μένει ίχνος λιπαρότητας και το καλύτερο: τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Όπως όλα τα προϊόντα Vaseline, έτσι και οι νέες αυτές συνθέσεις της σειράς Expert Care είναι δερματολογικά ελεγμένες, κατάλληλες για το πολύ ξηρό δέρμα.

Η νέα σειρά Expert Care αποτελείται από τις εξής τέσσερις πρωτοποριακές συνθέσεις:

- Τη Vaseline Expert Care Instant Dry Skin Rescue, μια λοσιόν σώματος για πολύ ξηρό δέρμα με Υαλουρονικό οξύ, Ενυδατική γλυκερίνη και Βαζελίνη.

Υποφέρεις από ξηρό, σκασμένο δέρμα; Τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεσαι

-Τη Vaseline Expert Care Elasticity Restore, μια βελούδινη λοσιόν σώματος με κολλαγόνο, Replenishing Pro-Lipids και βαζελίνη που βοηθάει στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

vaseline

-To Vaseline Expert Care Dry Skin Healing Balm, ένα balm σώματος χωρίς άρωμα για πολύ ξηρό δέρμα, με έναν συνδυασμό Ενυδατικής γλυκερίνης, Replenishing Pro-Lipds και Βαζελίνης.

vaseline

-H Vaseline Expert Care Dry Hands Rescue Cream είναι μια ενυδατική κρέμα που ενυδατώνει βαθιά τα ξηρά, σκασμένα χέρια ενώ βοηθάει συγχρόνως και στην προστασία του από βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν δερματικές ενοχλήσεις.

vaseline

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ