Follow us

H beauty κίνηση ματ που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις πριν φύγεις για διακοπές

Γίνεται να σαγηνεύσεις με το βλέμμα σου στα beach bars αν έχεις απεριποίητα φρύδια; Αμφιβάλλουμε.

Φρύδια Istock Photo

Κρέμα BB, αντηλιακό, bronzer, ρουζ, mascara, αδιάβροχο tint και το καλοκαιρινό νεσεσέρ είναι έτοιμο... ή όχι; Μήπως ξεχνάς κάτι; Τι γίνεται με τα φρύδια σου, θα τα αφήσεις απεριποίητα και ατίθασα; Δεν νομίζουμε! Όχι τουλάχιστον όσο υπάρχει η Benefit Cosmetics και τα αγαπημένα Brow Bars.

H beauty κίνηση ματ που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις πριν φύγεις για διακοπές

Εκεί οι Brow Experts -μεταξύ πολλών υπηρεσιών- προσφέρουν αποτρίχωση και σχηματισμό με κερί και τσιμπιδάκι καθώς και την "εθιστική" υπηρεσία ημιμόνιμης βαφής φρυδιών. Πρόκειται για μια διαδικασία που δίνει χρώμα και τονίζει φυσικά τα φρύδια, χωρίς να βάφει το δέρμα. "Η ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στην περιοχή των ματιών βαφή, χρωματίζει τις τρίχες και τα χνουδάκια στα φρύδια με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο πυκνά και πιο καλοσχηματισμένα", λέει η Brow Expert, Λόλα Ντόκα. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά. "Αφού η/ο Brow Expert σου κάνει το Brow mapping, επιλέγετε την απόχρωση και ένταση που θέλετε να πετύχετε. Εφαρμόζει και μετά από ελάχιστα λεπτά είσαι έτοιμη", εξηγεί. "Ολοκληρώστε την περιποίηση με αποτρίχωση και σχηματισμό για άψογο αποτέλεσμα", προσθέτει.

Αν δεν υπάρχουν έντονα κενά στα φρύδια τότε ίσως και να γλυτώσεις το μακιγιάζ τους για περίπου 3 εβδομάδες, δηλαδή για όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σου άδειας. Αν πάλι υπάρχει κάποιο σημείο που χρειάζεται γέμισμα, το λεπτό αδιάβροχο μολύβι Precisely, My Brow Pencil θα κάνει το look σου και πάλι αψεγάδιαστο.

info
Τα Brow Bars τα βρίσκεις αποκλειστικά μέσα στα καταστήματα Sephora.
www.benefitcosmetics.com/el-gr/services

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ