Follow us

Τα beauty προϊόντα (εκτός από το αντηλιακό) που αξίζουν μια θέση στην τσάντα θαλάσσης σου

Πρόσθεσέ τα στο νεσεσέρ σου και θα μας ευγνωμονείς.

sun iStock

Μολονότι το αντηλιακό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάζεις στην τσάντα θαλάσσης - αφού το έχεις εφαρμόσει 20᾽ πριν βγεις απ᾽το σπίτι -, υπάρχουν και κάποια άλλα beauty προϊόντα που καλό θα ήταν να αποκτήσουν μια θέση στο νεσεσέρ παραλίας.

Δες εδώ κι εδώ ποια αντηλιακά σού προτείνουμε για την προστασία προσώπου και σώματος.

Ιδίως στην περίπτωση που έχεις σκοπό να χαλαρώσεις με τις ώρες στην άμμο κάνοντας ηλιοθεραπεία, τότε πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τη συνολική φροντίδα του σώματός σου.

Δες παρακάτω ποια προϊόντα θεωρούμε απαραίτητα για την παραλία:

Lip Balm με SPF

Εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, καλό είναι να προστατεύεις και τα χείλη σου από την ηλιακή ακτινοβολία, τα οποία εκτίθενται εξίσου σε αυτή. Αγαπημένο μας είναι το Bariésun Lipstick με SPF30 το οποίο, χάρη στο σύμπλεγμα φίλτρων ενάντια στις UVA-UVB ακτίνες, παρέχει υψηλή προστασία, ενώ θρέφει τα χείλη χάρη στην ενυδατική βάση που είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες Α, C και Ε καθώς και βασικά λιπαρά οξέα.

Τα beauty προϊόντα (εκτός από το αντηλιακό) που αξίζουν μια θέση στην τσάντα θαλάσσης σου

Hair Spray για προτασία των μαλλιών

Με το Solar Helio Spray της System Professional εξασφαλίζεις προστασία της τρίχας από τις υπεριώδεις ακτίνες χάρη στα υψηλής τεχνολογίας φίλτρα UV. Το σύμπλεγμα HelioGuar στο οποίο βασίζεται το προϊόν προστατεύει από τις ακτίνες UV που επηρεάζουν το χρώμα, χωρίς να τα αφυδατώνει. Με αυτό τον τρόπο, η ζωντάνια των μαλλιών διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

system professional

Face Mist για αναζωογόνηση και ενυδάτωση

Χάρισε μια ανάσα δροσιάς στο πρόσωπό σου με τα αναζωογονητικά face mists, που όχι μόνο θα σε δροσίσουν αλλά και θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σου. Αγαπημένη μας επιλογή το ενυδατικό και αντιοξειδωτικό mist της σειράς Luxurious Suncare από την Intermed. Περιέχει στη σύνθεσή του υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5, απόσταγμα σταφυλιού, εκχύλισμα αγγουριού και εκχύλισμα χαμομηλιού για βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποίηση της φυσικής αναπλαστικής και επουλωτικής ικανότητας του δέρματος.

sun

Hair Spray για τέλειο χτένισμα στην παραλία

Είμαστε σίγουρες ότι λατρεύεις τα μαλλιά σου όπως γίνονται μετά την πρώτη βουτιά στη θάλασσα. Το αλάτι βοηθάει στο να γίνονται κυματιστά, ενώ ο ήλιος και ο αέρας τα στεγνώνουν φυσικά και "σταθεροποιούν" το αποτέλεσμα. Κι ενώ πρέπει να τα προστατεύεις από όλα τα παραπάνω, δεν βλάπτει να κρατήσεις για λίγη ώρα τα ονειρεμένα beach waves. Ψέκασε λίγο από το Salt Spray Ocean Spritz της Wella Professionals σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και φόρμαρέ τα με τα δάχτυλά σου. Στα συν ότι το φυσικό ορυκτό αλάτι που περιέχει προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση και την ηλιακή ακτινοβολία. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο spray και αφού λουστείς, για να έχεις ένα look παραλίας και στη βραδινή σου έξοδο στο νησί.

wella professionals

Hint: Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις να το παρακάνεις με την ηλιοθεραπεία, και ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, καθώς όσο κι αν έχεις προστατευτεί με αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας, καπέλο και γυαλιά ηλίου, ο ήλιος εξακολουθεί να είναι επικίνδυνος για την επιδερμίδα και την υγεία και να επιδρά αρνητικά στην επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ