Follow us

H βράβευση της DUST+CREAM ως μια από τις εταιρίες Διαμάντια της ελληνικής επιχειρηματικότητας

H αμιγώς ελληνική εταιρεία καλλυντικών μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2021.

awards iStock

Σε μια εξαιρετική τελετή η εταιρία CREAM TEAM ABEE, διαχειριστής του δικτύου franchise της DUST+CREAM, βραβεύτηκε για πρώτη φορά στα "DIAMONDS of the Greek Economy”.

H βράβευση της DUST+CREAM ως μια από τις εταιρίες Διαμάντια της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Η διοργάνωση, που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing, αποτελεί θεσμό πλέον για το ελληνικό επιχειρείν, στοχεύοντας να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2021.

Στο 18o επιχειρηματικό Forum "Diamonds of the Greek Economy”, έγιναν παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Πολιτείας, των επιχειρηματικών φορέων και πολλών εκ των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας, οι οποίοι απέστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις δυνατότητες άμεσης επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Η Διοίκηση και ο CEO της CREAM TEAM ABEE κ. Λέανδρος Καρακατσάνης, θα ήθελε να ευχαριστήσει την New Time Publishing και τον κ. Κτενά για την εξαιρετική διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και τη βράβευση της εταιρίας ως μια από τις εταιρίες Διαμάντια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερη αναγνώριση της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2000 και που παρά τις δυσκολίες και τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες συνεχίζει το επιχειρηματικό της σχέδιο με συνέπεια στο όραμα της. Το βραβείο αυτό αφιερώνεται στους εργαζόμενους και συνεργάτες της CREAM TEAM ABEE, για την προσήλωσή τους στους στόχους της εταιρείας και της καθημερινής τους προσπάθειας, καθώς και στους πάνω από 10.000 καθημερινούς πελάτες της DUST+CREAM για την εμπιστοσύνη τους σε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία.

dust+cream

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων εντός του 2021, ακολουθώντας την ανάδειξη της ως GOLD WINNER Personal Care στα Franchise Success Awards, ενώ η έγκυρη περιοδική έκδοση Fashion Daily κατατάσσει την DUST+CREAM ως το καλύτερο Retail Store στα Best In Fashion Awards.

H εταιρεία CREAM TEAM ABEE δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών με ιδιόκτητη πλήρως πιστοποιημένη παραγωγική μονάδα στη Θεσσαλονίκη, που εξυπηρετεί την δίκτυο καταστημάτων λιανικής μακιγιάζ, αρωμάτων και κρεμικών της DUST+CREAM με 79 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 3 στην Κύπρο (με άλλα 2 νέα καταστήματα που αναμένονται), διαθέτοντας το σύνολο των πρωτοποριακών προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ