Η beauty κίνηση που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου πριν φύγεις διακοπές

Η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί κι εσύ θα δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Υπάρχει κάποιος που να μην αγαπά τις καλοκαιρινές διακοπές; Υπάρχει! Η επιδερμίδα σου! Όσο εσύ απολαμβάνεις την ηλιοθεραπεία σου, η επιδερμίδα σου διψά για ενυδάτωση, καθώς ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και ο αέρας την αφυδατώνουν, δημιουργώντας μια αίσθηση δυσάρεστου "τραβήγματος". Για να την προετοιμάσεις για όσα θα ακολουθήσουν και να τις χαρίσεις ένα φρέσκο, plump αποτέλεσμα τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου μια κρέμα με υαλουρονικό τόσο το πρωί, όσο και για το βράδυ. Αν προσθέσεις στην εξίσωση και μία μάσκα με το πολύτιμο αυτό ενεργό συστατικό, η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί για πάντα!

More hydration, please!

Δική μας αγαπημένη επιλογή είναι η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου NIVEA Hydra Skin Effect, η οποία θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου τη χαμένη της ενυδάτωση και σε εσένα τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή; Φυσικά το αγνό υαλουρονικό οξύ, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της σύνθεσής της. Το πολύτιμο αυτό ενεργό συστατικό ενεργοποιεί τα κύτταρα για να παράγουν το δικό τους Υαλουρονικό Οξύ, προσφέροντας στην επιδερμίδα έως και 72 ώρες ενυδάτωσης. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα απαλή, λεία και αναζωογονημένη όλη μέρα.

Η ανανεωμένη ρουτίνα ομορφιάς σου λίγο πριν τις διακοπές

Πώς ακριβώς λοιπόν θα μοιάζει η νέα ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδα σου; Το πρωί, μετά τον καθαρισμό της, εφάρμοσε την κρέμα με υαλουρονικό NIVEA Hydra Skin Effect σε μορφή gel. Είναι ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι, καθώς έχει ελαφριά σύνθεση που δεν αφήνει λιπαρότητα, ενώ απορροφάται άμεσα. Προσφέρει 72 ώρες ενυδάτωσης, αφήνοντας την επιδερμίδα μοναδικά απαλή και μεταξένια, ενώ την τυλίγει με το πιο αναζωογονητικό άρωμα.

Το βράδυ, μετά τον σχολιαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας σου για την αφαίρεση του μακιγιάζ και των υπολειμμάτων αντηλιακού, εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα αναζωογόνησης νύχτας NIVEA Hydra Skin Effect: Προσφέρει 72 ώρες γρήγορης και άμεσης ενυδάτωσης, "γεμίζει" την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύκτας ενώ η κρεμώδης ελαφριά σύνθεσή της απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το επόμενο πρωί θα νιώθεις την επιδερμίδα σου εκτός από εξαιρετικά απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη.

Τις μέρες που θέλεις να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, σου προτείνουμε να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου -μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα με υαλουρονικό- την μάσκα άμεσης ενυδάτωσης NIVEA Hydra Skin Effect Insta Mask. Είναι ό, τι πρέπει για να ξεκινήσει καλά η μέρα, αφού ενισχύει την άμεση ενυδάτωση δίνοντας υγιή όψη στην επιδερμίδα. Θα λατρέψεις την ελαφριά σύνθεσή της σαν νερό, που σε συνδυασμό με την κρέμα με υαλουρονικό ενυδατώνει άμεσα και εντατικά την επιδερμίδα για 72 ώρες.