Celebrity approved | Τι είναι η θεραπεία προσώπου Aquagold

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος Aquagold.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όλες οι γυναίκες αναζητούμε λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα και πρόσωπο, αλλά εκείνες που γνωρίζουν τις κορυφαίες τάσεις στην περιποίηση του προσώπου είναι σίγουρα οι celebrities. Μάλιστα, πρόσφατα, μία θεραπεία που φαίνεται να έχει τη σφραγίδα των διάσημων κυριών του εξωτερικού, ειδικά πριν από μεγάλα events, είναι η θεραπεία AquaGold για λαμπερό πρόσωπο. Ζητήσαμε από τη δερματολόγο Μαρία Τσαχάκη-Βεργή να μας πει για τη γνωστή θεραπεία.

"Η AquaGold είναι μια επαναστατική μέθοδος, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της είναι ότι είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και με πολύ λίγο πόνο. Το δέρμα μετά τη θεραπεία δεν έχει εμφανή σημάδια, ούτε κοκκινίλες, ούτε μελανιές. Είναι μία θεραπεία που μπορείτε να κάνετε πριν από γεγονότα που θέλετε να έχετε ένα πρόσωπο λαμπερό", μας είπε.

Και τι ακριβώς είναι η θεραπεία Aquagold;

"Μια συσκευή μικρο-εκχύσεων στο πρόσωπο τροφοδοτεί και θρέφει το δέρμα από μέσα με ένα ειδικά διαμορφωμένο κοκτέιλ, προσαρμοσμένο στις προσωπικές ανάγκες. Με τις λεπτές βελόνες 24 καρατίων εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια με απαλές κινήσεις.

Τα συστατικά μπορεί να περιλαμβάνουν Υαλουρονικο οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και Βοτουλινικη τοξίνη (Botox).

Αυτή η θεραπεία:

  • Μειώνει τους πόρους, την ερυθρότητα και την παραγωγή σμήγματος.
  • Λειαίνει το δέρμα
  • Βελτιώνει επιφανειακές ουλές και
  • Φωτίζει το δέρμα μειώνοντας τις δυσχρωμιες.

Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν περίπου τρεις μήνες".

Ευχαριστούμε την Μαρία Τσαχάκη-Βεργή, Δερματολόγο – αφροδισιολόγο www.drtsachaki.gr