Follow us

Trend Alert | Αυτό είναι το it αξεσουάρ μαλλιών για φέτος το καλοκαίρι

Το αξεσουάρ, το οποίο κάνει δυναμικό comeback από τα '90s και το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών σου.

Bella Hadid Splash News/Ideal Image

Άνεση, ευκολία και 90s nostalgia: Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να υιοθετήσει τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για φέτος το καλοκαίρι; Φυσικά αναφερόμαστε στα claw clips, τα γνώστά σε όλους κλάμερ, που έχουν κάνει δυναμικό comeback φέτος, κατακλύζοντας το instagram feed μας.

Trend Alert | Αυτό είναι το it αξεσουάρ μαλλιών για φέτος το καλοκαίρι
product
Big Mamma Claw Clips, Hey-Beauty.gr (Βρες τα εδώ)

Όταν λέμε ότι έχουν κάνει δυναμικό comeback, το εννοούμε: Μην φαντάζεσαι τα κλάμερ που φορούσαμε παλαιότερα για να κάνουμε ένα ντους χωρίς να βρέξουμε τα μαλλιά μας ή εκείνα που χρησιμοποιούν στο κομμωτήριο κατά τη διάρκεια της βαφής. Τα it αξεσουάρ της χρονιάς είναι girly, εντυπωσιακά και εξαιρετικά fun, αφού είναι διακοσμημένα με ιδιαίτερα σχέδια και λάμψεις που τα μεταμορφώνουν από τα πιο χρηστικά αξεσουάρ της hair routine μας, στα απόλυτα must have items.

product
product
Flower Bloom in Buttercream, Hey-beauty.gr (Βρες το εδώ)

Η επιστοφή τους δεν είναι τυχαία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τουλάχιστον το περιοδικό Forbes. Πηγάζει από την ανάγκη, που ξεκίνησε εν μέσω lockdown, για εύκολα casual χτενίσματα που δεν απαιτούν πολύ χρόνο για να δείχνουν κομψά. Ακόμα και μετά την -μερική έστω- επιστροφή στην κανονικότητα, η ανάγκη αυτή εξακολουθεί να είναι κυρίαρχη με τα claw clips να την ικανοποιούν με τον πιο stylish τρόπο.

product
product
The Essentials Kit, Hey-Beauty.gr (Βρες το εδώ)

Το εν λόγω hair trend έχει αγαπηθεί από αμέτρητες trendsetters, όπως η Bella Hadid, η Hailey Bieber και η Kendall Jenner, αποδεικνύοντας τη δυναμική του. Για να κάνεις την τάση "δική" σου, φρόντισε να βρεις τα clips με τα σχέδια και τα χρώματα, που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ.

Βρες τα αγαπημένα μας claw clips στο hey-beauty.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ