Follow us

Τα προϊόντα περιποίησης σώματος που μυρίζουν θάλασσα και που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στις διακοπές σου

Δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου.

body iStock

Καλοκαίρι, η ωραιότερη εποχή του χρόνου καλεί για τις πιο signature μυρωδιές που θα σημαδεύσουν τις αναμνήσεις των διακοπών σου με τον καλύτερο τρόπο. Και τι καλύτερο από το να εφοδιαστείς με μια σειρά περιποίησης σώματος που μυρίζει καλοκαίρι και θα σου θυμίζει για πάντα ξέγνοιαστες στιγμές;

Αν αγαπάς τη θάλασσα, τότε η νέα αρωµατική σειρά της L’Erbolario είναι για εσένα. Πιστή στη δηµιουργία προϊόντων περιποίησης αποκλειστικά από φυσικούς πόρους, η L’Erbolario για ακόµη µία φορά παρουσιάζει έξι µοναδικά προϊόντα, που θα αναζωογονούν και θα ενυδατώνουν καθηµερινά την επιδερµίδα σου. Μία αρωµατική σειρά µε παιχνιδιάρικη και δροσερή νότα από τη Μεσόγειο και µε βασικό συστατικό της το θαλασσινό αλάτι, ήρθε για να φέρει στο καλοκαίρι µας υδάτινες και αλµυρές νότες, που ενώνονται µε τα αρώµατα των εσπεριδοειδών της Μεσογείου. Η αρωµατική σειρά Fior di Salina έρχεται για να µας ταξιδέψει στις Ακτές Conti Vecchi, εκεί που στις απέραντες εκτάσεις δηµιουργούνται µε φυσικό τρόπο "λόφοι" από αλάτι που αντανακλούν την κίνηση της θάλασσας και το ιριδίζον χρώµα του ηλιοβασιλέµατος.

Το unisex άρωµα, το ενυδατικό αφρόλουτρο, η κρέμα και το scrub σώματος αλλά και το αποσμητικό με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη, parabens και βαζελίνη, αφήνουν μια αξεπέραστη φρεσκάδα και άνεση, ενώ το ίδιο καλοκαιρινό άρωμα μπορείς να αποκτήσεις και στον χώρο σου με το αρωματικό χώρου με ξύλινα στικς της σειράς.

Τα προϊόντα περιποίησης σώματος που μυρίζουν θάλασσα και που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στις διακοπές σου

Info:

Αξίζει να σημειωθεί ότι γι’ αυτή τη σειρά, επιλέξαµε συσκευασίες απόλυτα οικολογικές, συνεισφέροντας στην καθηµερινή προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης το χαρτί που χρησιµοποιήθηκε για τα κουτιά είναι πιστοποιηµένο κατά FSC από φορείς που πραγµατοποιούν υπεύθυνη διαχείριση των δασών, σύµφωνα µε τους αυστηρούς κανόνες του Forest Stewardship Council (FSC).

Πού μπορείς να βρεις τη σειρά;

Τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα διανέµονται σε επιλεγµένα φαρµακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ