Follow us

Η Hailey Bieber σού δείχνει πώς να κάνεις το πιο ιδιαίτερο, καλοκαιρινό eyeliner

Για ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Μπορεί όλους τους προηγούμενους μήνες η Hailey Bieber να ήταν υπέρμαχος του σωστού skincare, φροντίζοντας την επιδερμίδα της με τον κάθε δυνατό τρόπο και αποφεύγοντας τα πολλά προϊόντα μακιγιάζ, όμως σταδιακά φαίνεται να επανέρχεται στο γνωστό και αγαπημένο glam makeup με το οποίο την είχαμε συνηθίσει την προ covid εποχή.

Έτσι, τελευταία μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε φωτογραφίες της από τις εξόδους της στις διακοπές ή στην πόλη, όπου πάντα εμφανίζεται απαστράπτουσα και με άψογο μακιγιάζ.

H Chiara Ferragni σού δείχνει 4 εύκολα χτενίσματα που θα σε βολέψουν πολύ στον καύσωνα

Όπως έκανε και πριν λίγες μέρες, που πόζαρε στον φακό με ένα πολύ ιδιαίτερο eyeliner στα μάτια. Το μοντέλο δεν επέλεξε κάποια κλασική απόχρωση του μαύρου ή καφέ όπως ίσως θα περίμενες, αλλά πολλές αποχρώσεις μαζί. Καλά άκουσες, το αποτέλεσμα του holographic liner που διάλεξε έδινε την εντύπωση ενός ... ουράνιου τόξου στα βλέφαρά της με τους ιριδίζοντες χρωματισμούς να αντανακλούν το φως του ήλιου και να σχηματίζουν ένα πολύχρωμο, φουτουριστικό εφέ.

Δες το look:

Loading...

Φυσικά, πρόκειται για neon αυτοκόλλητα ειδικά σχεδιασμένα για τα βλέφαρα και για να δίνουν αυτό το μαγικό εφέ eyeliner. Αν ενδιαφέρεσαι να τα υιοθετήσεις κι εσύ, μπορείς να τα βρεις στο brand @simihazebeauty - πρόσεξε μόνο να διατηρήσεις ήσυχους τους τόνους του υπόλοιπου μακιγιάζ όπως ακριβώς και το τοπ μόντελ.

Πώς δείχνουν οι celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ