Follow us

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; 5+1 πράγματα που ο φαρμακοποιός σου θα ήθελε να ξέρεις

Η ρουτίνα περιποίησης και οι pro συμβουλές που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου.

ευαίσθητη επιδερμίδα Istock Photo

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε σου στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς. Κι αυτό γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως η εύρεση των κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς για εσένα απαιτεί πολλά παραπάνω από μία απλή επίσκεψη στο κοντινότερο beauty counter. Τα δικά σου προϊόντα περιποίησης θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερα συστατικά, αλλά και να αποκλείουν άλλα που μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα σου και να προκαλέσουν ερυθρότητα ή ακόμα και κνησμό. Για να τα βρεις απαιτούνται ώρες ή ακόμα και μέρες εντατικής έρευνας, χρόνο που σίγουρα δηλαδή δεν έχεις.

Ευαίσθητη επιδερμίδα; Το νέο δερμοκαλλυντικό brand που πρέπει να δοκιμάσεις

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, η InterΜed λανσάρει το νέο, καινοτόμο δερμοκαλλυντικό brand The Skin Pharmacist, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει λύσεις σε καθημερινά ζητήματα της επιδερμίδας, με υψηλής απόδοσης φόρμουλες, που αναπτύσσονται βάσει της καινοτόμου τεχνολογίας ΙnterTech και πάντα με τη φαρμακευτική ποιότητα και αξιοπιστία της InterMed.

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; 5+1 πράγματα που ο φαρμακοποιός σου θα ήθελε να ξέρεις

Αυτό που κάνει το brand να ξεχωρίζει είναι ότι χρησιμοποιεί συστατικά που έχουν οφέλη για το δέρμα, αποκλείοντας συστατικά που
μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό ή ξηρότητα, όπως οινόπνευμα ή χρωστικές
.

Στις συνθέσεις των προϊόντων The Skin Pharmacist συναντά κανείς πολύτιμες βιταμίνες για την επιδερμίδα, όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Ε και
βιταμίνη Β12, ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες, όπως το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη, καθώς και φυτικά εκχυλίσματα
που έχουν τεκμηριωμένη δράση μέσα από κλινικές μελέτες. Όλα αυτά γίνονται φυσικά με στόχο να προσφέρονται λύσεις SOS για τις καθημερινές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης της επιδερμίδας, είτε αυτό σημαίνει ευαισθησία, είτε κηλίδες, είτε ακμή, είτε ρυτίδες.

5+1 πράγματα που ο φαρμακοποιός σου θα ήθελε να ξέρεις

product

Αφού έμαθες τώρα ποιο δερμοκαλλυντικό brand αξίζει να δοκιμάσεις -σήμερα κιόλας-, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα 5+1 πράγματα σχετικά με τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας που θα ήθελε να ξέρεις οπωσδήποτε ο φαρμακοποιός σου προκειμένου να νιώθεις άνετα μέσα σε αυτή:

Loading...
info
Βρες όλα τα προϊόντα The Skin Pharmacist στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ