Follow us

Kitten Eyes | Το makeup trend που θα βλέπεις παντού την επόμενη σεζόν

Η νέα ανανεωμένη εκδοχή των cat eyes που θα λατρέψεις.

τάσεις μακιγιάζ χειμώνας 2021 Istock Photo

Τα cat eyes είναι κάτι σαν τον κρυφό άσσο στο μανίκι κάθε γυναίκας, αφού μπορούν να "σταθούν" σε κάθε περίσταση, βγάζοντάς μας ασπροπρόσωπες τόσο στη δουλειά, όσο και σε πρώτα ραντεβού ή ακόμα και επίσημες εκδηλώσεις. Είναι κομψά και classy και ανάλογα με το μήκος και το πάχος τους μπορούν να δείχνουν από διακριτικά μέχρι άκρως εντυπωσιακά. Όπως συμβαίνει όμως με όλα τα πράγματα όμως, έτσι και οι τάσεις στα eyeliner looks κάνουν τον κύκλο τους. Η νέα εκδοχή τους ονομάζεται kitten eyes και αναμένεται να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για το χειμώνα 2021.

Tropical Mood | Τα 15 πιο απολαυστικά προϊόντα ομορφιάς με άρωμα καρύδας

Kitten Eyes | Μία από τις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για το χειμώνα 2021

Τι ακριβώς είναι λοιπόν αυτή η νέα τάση; Πρόκειται για την πιο διακριτική και ντελικάτη εκδοχή των κλασικών cat eyes, δηλαδή τον πιο σύγχρονο τρόπο να κάνεις αυτήν την στιγμή το μακιγιάζ σου. Καθώς το συγκεκριμένο eye look απαιτεί λεπτότερες γραμμές αλλά και λιγότερο προϊόν δείχνει πολύ πιο "καθαρό", ενώ είναι και πολύ πιο εύκολο να το δημιουργήσεις μόνη σου ακόμα και αν η εφαρμογή του eyeliner δεν είναι το φόρτε σου.

Cottagecore aesthetic for the win

Τα kitten eyes εμπίπτουν στην κατηγορία της cottagecore αισθητικής που λατρεύεται στο TikTok, πλάι σε άλλα δημοφιλή makeup staples της πλατφόρμας, όπως η λαμπερή επιδερμίδα, τα ροδαλά μάγουλα, οι faux φακίδες και τα soap brows. Το αποτέλεσμα που χαρίζουν είναι πολύ πιο φυσικό και ρομαντικό από τα κλασικά cat eyes, ενώ ανορθώνουν εξίσου καλά το βλέμμα. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου eye look είναι το γεγονός πως είναι κολακευτικό για όλα τα σχήματα ματιών σε αντίθεση με τον πρόγονό του.

Ξέχνα τα μακριά μαλλιά! Αυτές θα είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν

How to

Είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις, ειδικά αν έχεις κατακτήσει την "τέχνη" των γατίσιων ματιών. Για το συγκεκριμένο look ξεκίνησε τη γραμμή του eyeliner από τη μέση του άνω βλεφάρου και όχι από την εσωτερική γωνία, και στη συνέχεια κρατώντας τη γραμμή πολύ λεπτή φτάσε μέχρι την εξωτερική γωνία, όπου θα δημιουργήσεις ένα μικρό wing.

Αν δεν νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση με το υγρό eyeliner ή αν προτιμάς ένα ακόμα πιο διακριτικό look, μπορείς να εφαρμόσεις αντί αυτού ένα μολύβι ματιών ή ακόμα και μία μαύρη ή καφέ σκιά με ένα μικρό πινέλο.

Ράνια Τζίμα | Το μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ της που απογοήτευσε

Makeup Inspo

Τώρα ξέρεις όλα όσα χρειάζεται για να υιοθετήσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα 2021. Το μόνο που σου λείπει τώρα είναι η απαραίτητη makeup έμπνευση, την οποία -φυσικά- θα βρεις παρακάτω:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ