Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και "ρίχνει" το Instagram

Μόλις μια βδομάδα πριν τον γάμο της.

Δανάη Μιχαλάκη

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε ώστε να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Όπως είναι ήδη γνωστό, το αγαπημένο ζευγάρι θα τελέσει πολιτικό γάμο στις 7 Αυγούστου στη Σύρο, την ιδιαίτερη πατρίδα της όμορφης ηθοποιού, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και εκλεκτοί φίλοι τους.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Ο γάμος, η δεξίωση και το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού

Χτες μάλιστα είδαμε τις ετοιμασίες του γαμπρού για τον γάμο, ο οποίος επισκέφτηκε το κομμωτήριο για να περιποιηθεί το χτένισμά του για τη μεγάλη μέρα, ενώ λίγο αργότερα απαθανάτισε τη Δανάη Μιχαλάκη στην πιο χαλαρή και όμορφη στιγμή της.

Πιο συγκεκριμένα, την έβγαλε φωτογραφία προφανώς σε ανύποπτη στιγμή ζητώντας της να χαμογελάσει, κι εκείνη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τη φυσική της ομορφιά και τα καταγάλανα μάτια της να λάμπουν.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Άραγε να είναι αυτό και το bridal beauty look της νεαρής ηθοποιού; Δεν αποκλείεται να τη δούμε με no makeup - makeup look ή με πολύ διακριτικό μακιγιάζ με φυσικούς τόνους, το πιο κατάλληλο και δροσερό look για μια νύφη που παντρεύεται καλοκαίρι. Εξάλλου, και η ίδια στην καθημερινότητά της δεν συνηθίζει να βάφεται πολύ (έως καθόλου), ενώ δεν χρειάζεται και πολύ μακιγιάζ για να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ