Follow us

Η Kylie Jenner μάς δείχνει για πρώτη φορά ένα "απλό" μανικιούρ της

Πώς ορίζει η διάσημη influencer το "απλό" μανικιούρ;

kylie jenner Abaca Press

Αν μας έρχεται μια influencer στο μυαλό όταν ακούμε τον χαρακτηρισμό "nail art addicted", τότε αυτή σίγουρα είναι η Kylie Jenner. Εντάξει, σίγουρα μπορούμε να σκεφτούμε κι άλλες, όμως η συγκεκριμένη είναι expert στο να δοκιμάζει όλα τα νεότερα (και πιο τολμηρά) nail art patterns, ανανεώνοντας το μανικιούρ της σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Δεν είναι υπερβολή λοιπόν να τη θεωρήσουμε "χαμαιλέοντα" αναφορικά τόσο με τα χτενίσματα και μακιγιάζ που υιοθετεί και ενσωματώνει με απόλυτη επιτυχία στο όλο look της, όσο και με τα νύχια της.

Έχουμε γράψει άλλωστε πολλές φορές για το πόσο διαφορετικά στιλ δοκιμάζει, θεωρώντας πλέον δεδομένο ότι το κανονικό για την 23χρονη πολυεκατομμυριούχο είναι κάτι που ο υπόλοιπος κόσμος θα θεωρούσε ως κάτι πολύ φανταχτερό.

Δες εδώ: Όλες οι φορές που η Kylie Jenner είχε τα πιο αμφιλεγόμενα μανικιούρ

Και ίσως την παραπάνω θεωρία μας να επιβεβαιώνει ένα πρόσφατο στόρι που ανέβασε στο προφίλ της, όπου μας δείχνει τα "απλά νύχια" της για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Όπου βέβαια το απλό για εκείνη είναι ίσως κάπως υπερβολικό για τους υπόλοιπους . Τι εννοούμε; Δες την παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβεις:

Η Kylie Jenner μάς δείχνει για πρώτη φορά ένα "απλό" μανικιούρ της

"Been into the simple nails lately" έγραψε στην εικόνα, ισχυριζόμενη ότι τα σούπερ μακριά, τετράγωνα νύχια είναι το "κανονικό" και "απλό" για εκείνη. Σε αυτό στο οποίο συμφωνούμε βέβαια είναι η απόχρωση, καθώς το παλ ροζ είναι όντως ένα διακριτικό, απλό χρώμα που κολακεύει όλα τα σχήματα νυχιών αλλά και όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Δες επίσης: Τα πιο hot καλοκαιρινά χρώματα νυχιών σύμφωνα με τον manicurist της Jennifer Lopez

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ