Elsa Hosk | To peachy-nude κραγιόν της που δεν πρέπει να λείπει απ᾽το νεσεσέρ σου το καλοκαίρι

Δες το πανεύκολο και σούπερ καλοκαιρινό μακιγιάζ που έκανε μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Elsa Hosk είναι γνωστή για τα low-maintenance χτενίσματα αλλά και makeup looks που προτιμά στην καθημερινότητά της. Θες επειδή έχει γίνει μόδα τελευταία ανάμεσα στους celebrities, θες επειδή ο νέος της ρόλος ως μαμά δεν της επιτρέπει να αφιερώνει πολύ παραπάνω χρόνο στον εαυτό της, το μοντέλο εμφανίζεται συχνά με messy μαλλιά και απλό μακιγιάζ.

Η Elsa Hosk σού δείχνει πώς να πετύχεις τα off-duty χτενίσματά της

Σε ένα από τα σπάνια tutorials που ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της μάς δείχνει το πανεύκολο μακιγιάζ που κάνει μέσα σε 5᾽τώρα το καλοκαίρι. Η νεαρή μανούλα μάς δείχνει ποια προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιεί, κι αυτά δεν είναι άλλα από μια παλέτα σκιών σε καφέ και μπεζ τόνους, την οποία μάλιστα χρησιμοποιεί και ως bronzer αλλά και ως brow definer, ένα highlighter σε μορφή πούδρας και ένα κραγιόν. Ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση, οι αποχρώσεις του κραγιόν εναλλάσσονται σε σκούρο κοραλλί και peachy nude.

Δες το mini tutorial:

Εμείς ενθουσιαστήκαμε με τη ροδακινί, glossy απόχρωση που φόρεσε στο δεύτερο μισό του βίντεο, καθώς είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και άκρως καλοκαιρινό χρώμα που φωτίζει την επιδερμίδα και το πρόσωπο, ενώ είναι πολύ girly και θηλυκό. Αν επιλέξεις να το φορέσεις κι εσύ (go for it!), μπορείς να "παίξεις" πιο εύκολα με το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου, κάνοντάς το πιο έντονο. Μπορείς για παράδειγμα να δώσεις έμφαση στα μάτια με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner και μπόλικη μάσκαρα, ενώ έχεις περιθώριο να απλώσεις αρκετό highlighter σε όλα σχεδόν τα σημεία του προσώπου, όπως ακριβώς κάνει και η Elsa Hosk.

Αν, από την άλλη, προτιμάς να δώσεις έμφαση στα χείλη με το κοραλλί κραγιόν, είναι προτιμότερο να αφήσεις διακριτικούς τους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο. Λίγη καφέ-μπεζ σκιά στα βλέφαρα, λίγο ρουζ ή bronzer στα ζυγωματικά και ελάχιστο highlighter σε σημεία κλειδιά του προσώπου είναι αρκετά για να υπάρξει ισορροπία στο αποτέλεσμα. Τέλος, μπορείς να χτενίσεις και να "γεμίσεις" έτσι τα φρύδια σου ώστε να είναι πυκνά και fluffy, όπως ακριβώς κάνει και στο βίντεο η 33χρονη. Τα ατίθασα -πλην καλοσχηματισμένα - φρύδια είναι πάντα καλοδεχούμενα, ιδίως όταν φοράς έντονο κραγιόν, ώστε το makeup να δείχνει ακόμα πιο cool.

Όλες οι φορές που η Elsa Hosk απέδειξε ότι είχε τα καλύτερα post-pregnancy hairstyles