Follow us

Blake Lively | H μικρή λεπτομέρεια στο μανικιούρ της που έκανε τη διαφορά

Λουλούδια και λάμψη παντού - ακόμα και στα νύχια.

blake lively Splash News

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό πραγματοποίησε η Blake Lively, που εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, Ryan Reynolds στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας ταινίας του τελευταίου, 'Free Guy'.

Φυσικά, δεν γινόταν η παρουσία της στο κόκκινο χαλί να μην ήταν άψογη. Η ηθοποιός περπάτησε στο red carpet με μια ροζ, μακριά δημιουργία Prabal Gurung με παγιέτες, που την έκανε να αντανακλά το φως και να λάμπει, ξεχωρίζοντας από μακριά. Επιπλέον, τα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν πλεγμένα σε μια messy αλογοουρά-κοτσίδα, με μια ασημέια αλυσίδα ανάμεσα τους.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά και τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν το φίνο, floral μανικιούρ της που επιμελήθηκε η celebrity nail artist Elle Gerstein.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, η έμπνευση για το συγκεκριμένο nail art ήρθε μετά από πολλά μπρος-πίσω και ανταλλαγές moodboards τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα. Κι ενώ σε κάθε τέτοια περίσταση εμπνέονται ξεκάθαρα από το εκάστοτε θέμα της ταινίας, αυτή τη φορά αποφάσισαν να ταιριάξουν τα νύχια με το εντυπωσιακό φόρεμα της ηθοποιού.

Και το αποτέλεσμα; Ένα floral μανικιούρ δημιουργημένο με αποξηραμένα λουλούδια και παλ αποχρώσεις που όμως έδιναν ένα πιο edgy και rock n' roll αποτέλεσμα. Κάτι τελείως διαφορετικό δηλαδή από αυτό που συνηθίζει η Blake Lively.

Rihanna | Τράβηξε όλα τα βλέμματα με το ιδιότυπο μανικιούρ της

Και για του λόγου του αληθές, δες παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η nail artist:

Loading...
Loading...

Αλλά και τα stories που δημοσίευσε η ίδια η ηθοποιός στο account της:

Blake Lively | H μικρή λεπτομέρεια στο μανικιούρ της που έκανε τη διαφορά
ff
blake lively

Αναρωτιέσαι πώς το πέτυχε; Πέρασε πρώτα τα νύχια με μια milky white-grey απόχρωση για να δημιουργήσει ένα ombré εφέ, ενώ πέρασε άλλη μια στρώση λαμπερού ροζ βερνικιού για να σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, βούτηξε τα αποξηραμένα μικρά λουλούδια σε οινόπνευμα ώστε να μαλακώσουν και τα πίεσε πάνω στο νύχι για να κολλήσουν καλά. Ολοκλήρωσε το μανικιούρ με μικρά κομματάκια ασημόχαρτου σε χρυσό και ασημί χρώμα για να χαρίσει στο νύχι λίγη από τη λάμψη του φορέματος, σε μια χειροποίητη δουλειά που πήρε αρκετές ώρες για να επιτευχθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ