Λαμπερό και υγιές πρόσωπο: 4 κινήσεις ομορφιάς που πρέπει να κάνεις πριν και μετά την παραλία

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το πρόσωπό μας είναι το σημείο του σώματός μας που εκτίθεται περισσότερο στην ηλιακή ακτινοβολία. Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να φοράμε καθημερινά αντηλιακό και να το ανανεώνουμε συχνά. Πέρα όμως, από την προστασία του από τον ήλιο, τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόσωπό μας χρειάζεται και ιδιαίτερη φροντίδα. Η θάλασσα, η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν την επιδερμίδα μας, κάνοντάς την να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις κινήσεις ομορφιάς που θα κάνουν ξανά το πρόσωπό μας λαμπερό και υγιές, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα από την ελληνική εταιρεία LABBOK με premium πιστοποιημένα βιολογικά, vegan και cruelty-free καλλυντικά, που πραγματικά δεν θέλουμε να αποχωριστούμε.

#1 Κοκκίνησες; Το απόλυτο καταπραϋντικό

Σε περίπτωση που κοκκινίσουμε από τον ήλιο, πρέπει να φροντίσουμε άμεσα το ταλαιπωρημένο μας πρόσωπο. Μπορούμε να βοηθήσουμε το δέρμα μας πολύ αποτελεσματικά με 100% vegan προϊόντα χωρίς να χρειαζόμαστε πια το γνωστό σε όλους μας, γιαούρτι!
Ένα προϊόν που απλώς δε βγάζουμε ποτέ από το νεσεσέρ των διακοπών μας είναι η κρέμα καλέντουλας της LABBOK με ιπποφαές και γαϊδουράγκαθο κατάλληλη για όλη την οικογένεια, για το πρόσωπο και το σώμα.
Η αντιαλλεργική και απαλυντική δράση της καλέντουλας είναι ενισχυμένη μιας και υπάρχει σε 3 μορφές, σε έλαιο και σε ανθόνερο και σε εκχύλισμα στην κρέμα καλέντουλας. Τα υπόλοιπα έλαια είναι επιλεγμένα μετά από μελέτες ώστε να αποτοξινώνουν και να αναπλάθουν ταχύτατα και αποκαθιστούν τους ιστούς στο δέρμα, δημιουργώντας μια πολυχρηστική, ιδιαίτερα αποτελεσματική κρέμα καλέντουλας. Συγκεκριμένα τα βασικά συστατικά της είναι:

Βούτυρο καριτέ, γιογιόμπα και φύλλα ελιάς, πλούσια σε πολυφαινόλες, τα οποία ενυδατώνουν την επιδερμίδα και βοηθούν την ανάπλαση του "σκασμένου” δέρματος.

Χαμομήλι, το οποίο καταπραΰνει το κοκκινισμένο και σκασμένο δέρμα.

Γαϊδουράγκαθο που προσφέρει ισχυρή αποτοξίνωση και βοηθάει στην ταχύτερη ανάπλαση του δέρματος.

Ιπποφαές, πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ω, που θρέφει πολύ γρήγορα το δέρμα και δημιουργεί μια ισχυρή φόρμουλα με εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Βρες τη θαυματουργή κρέμα καλέντουλας

Επίσης, ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που έχουμε δοκιμάσει από την LABBOK είναι το 100% πιστοποιημένο βιολογικό και φυσικό ανθόνερο ελίχρυσου σε σπρέι. Ο ελίχρυσος μπορεί να απαλύνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς του δέρματος και είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές και θεραπευτικές ιδιότητές του. Είναι μια οικονομική και εύχρηστη λύση που την έχουμε παντού μαζί μας!

Plus, τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα και δρα ευεργετικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Βρες το ανθόνερο ελίχρυσου σε σπρέι

#2 Ενυδάτωση, ενυδάτωση και ενυδάτωση

Το καλοκαίρι, το πρόσωπό μας αφυδατώνεται πολύ πιο εύκολα εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, της θάλασσας και της χαμηλής υγρασίας. Γι’αυτό και χρειάζεται συχνή και βαθιά ενυδάτωση. Ένα δέρμα χωρίς ενυδάτωση, χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του και έχει την τάση να γερνά πιο γρήγορα. Το καλοκαίρι συνιστάται να χρησιμοποιούμε ενυδατικές με ελαφριά σύσταση που δεν φράσσουν τους πόρους.

Στην LABBOK υπάρχει ενυδατική κρέμα, τόσο για νεανικές επιδερμίδες όσο και για ώριμες. Όπως όλα τα προϊόντα της, έτσι και οι ενυδατικές της είναι από 100% φυσικά, πιστοποιημένα βιολογικά, vegan και cruelty free υλικά χωρίς χημικά συντηρητικά και τεχνητά αρώματα.

Βρες όλες τις ενυδατικές κρέμες της LABBOK

#3 Καθαρισμός

Το καλοκαίρι το πρόσωπό μας ιδρώνει περισσότερο και έρχεται αντιμέτωπο με περισσότερους ρύπους από την άμμο και τη θάλασσα, οι οποίοι συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας, φράσσουν τους πόρους και μολύνουν το δέρμα. Γι’ αυτό και πολλές φορές βγάζουμε σπυράκια μετά την παραλία. Πρέπει λοιπόν να πλένουμε καλά το πρόσωπό μας και να αποφεύγουμε να το πιάνουμε με τα χέρια μας.

Ο αφρός καθαρισμού της LABBOK είναι ιδανικός, καθώς εκτός από τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την ενυδάτωση του δέρματος, έχει και την ιδιότητα να προστατεύει την επιδερμίδα από τους ρύπους της ατμόσφαιρας -και τις ακτίνες UV- χάρη σε έναν πολυσακχαρίτη, ο οποίος δρα ως ένα μη ορατό φιλμ προστασίας.

Βρες τον αφρό καθαρισμού

#4 Απολέπιση

Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με απολέπιση είναι επίσης σημαντική για ένα λαμπερό, υγιές και όμορφο πρόσωπο. Συνιστάται όμως, να γίνεται μία με δύο φορές την εβδομάδα και μόνο τις βραδινές ώρες, καθώς μετά το πήλινγκ το δέρμα είναι πιο ευάλωτο και η απευθείας έκθεσή του στον ήλιο μπορεί να το ερεθίσει.

Προτείνουμε το gel απολέπισης με κόκκους μύρτιλλου της LABBOK φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά, καθένα από τα οποία κάνει θαύματα:

Το σησαμέλαιο, πλούσιο σε Ω3 και βιταμίνες, αναζωογονεί το δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Το χαμομήλι και η καλέντουλα δρουν καταπραϋντικά.

Οι ιδιαίτερα σπάνιοι κόκκοι μύρτιλου με ισχυρή απολεπιστική δύναμη δεν χαράσσουν το δέρμα, είναι η πιο σωστή επιλογή για την απόλυτη βαθιά απολέπιση και δρουν αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Το αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει και επανορθώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα.

Βρες το gel απολέπισης της LABBOK

9 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την LABBOK

-Είναι ελληνική εταιρεία και παράγει τα προϊόντα της στον χώρο της με πιστοποίηση Ε.Ο.Φ

-Έχει 100% φυσικά προϊόντα

- Τα καλλυντικά έχουν τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στη διεθνή αγορά.

-Είναι 100% vegan, που σημαίνει χωρίς κανένα ζωικό παράγωγο.

-Χρησιμοποιεί αποκλειστικά έλαια ψυχρής έκθλιψης, που σημαίνει ότι κρατούν στο μέγιστο τις ιδιότητές τους.

-Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που αυτή τη στιγμή έχει λάβει την πιστοποίηση cruelty-free από την LEAPING BUNNY INTERNATIONAL.

-Η φιλοσοφία του brand είναι απολύτως zero waste με τις χειροποίητες ξύλινες συσκευασίες τους.

-Δεν χρησιμοποιούν επιπρόσθετο νερό στα προϊόντα

τους, άρα είναι 100% ενεργά.

-Έχουν διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty 2019 στην κατηγορία "Καλύτερα Φυσικά Συστατικά" και στην κατηγορία "Καλύτερη Συσκευασία".

Βρες όλα τα βιολογικά καλλυντικά της LABBOK
Ακολουθήστε την Labbok στο Facebook και στο Instagram