Follow us

Αυτή είναι η απροσδόκητη απόχρωση μαλλιών που προβλέπεται να γίνει viral το φθινόπωρο

Θα είναι τα green hair το next big thing φέτος;

χρώμα μαλλιών φθινόπωρο iStock

Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορες αποχρώσεις μαλλιών να έρχονται στο προσκήνιο, προκαλώντας έναν άκρατο ενθουσιασμό στις απανταχού beauty addicts. Ποια μπορεί να ξεχάσει ότι το ροζ και όλες οι girly αποχρώσεις του ήταν το it χρώμα μαλλιών για πάνω από 1,5 χρόνο - σχεδόν όσο κράτησαν και τα απανωτά lockdowns; Η μια μετά την άλλη, influencers και celebrities, επέλεγαν τη συγκεκριμένη απόχρωση για να βάψουν τα μαλλιά τους και να μεταμορφωθούν στη στιγμή σε πριγκίπισσες του παραμυθιού - ή και όχι.

Και παρ᾽όλο που υπαρχει εξήγηση για τον λόγο που το ροζ κυριάρχησε σαν επιλογή σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ανθρωπότητας τα τελευταία χρόνια, ένα άλλο χρώμα φαίνεται να παίρνει τη σκυτάλη και να βρίσκεται στα top trends του ερχόμενου φθινοπώρου.

Αυτό δεν είναι άλλο από το πράσινο, που ήδη έχει υιοθετηθεί από διάσημες κυρίες κατά καιρούς. Billie Eilish, Kylie Jenner και πιο πρόσφατα η Paris Jackson, όλες τους τόλμησαν αυτό το funky χρώμα - σε διαφορετικούς τόνους.

Loading...

H Paris Jackson δεν δίστασε να κάνει ανταύγειες σε olive green χρώμα, οι οποίες ξεπρόβαλλαν μέσα από τα ξανθά μαλλιά της και της χάριζαν μια σχεδόν punk θα λέγαμε νότα. Όσο για την Billie Eilish, το neon λαχανί χρώμα στο τριχωτό έκανε έντονη αντίθεση με τα κατάμαυρα μαλλιά της ενώ η mint green περούκα της Kylie Jenner έκλεψε την παράσταση πίσω στο 2015.

Loading...
Loading...

Στο μεταξύ, το πράσινο είναι μια μείξη του κίτρινου και του μπλε, που το κάνει να ταιριάζει τόσο σε ζεστούς όσο και σε πιο ανοιχούς τόνους επιδερμίδας. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα έχει την επιτυχία του ροζ, αλλά είναι πολύ πιθανό μετά την Paris Jackson να ακολουθήσουν κι άλλες celebrities που θα θελήσουν να δώσουν στα μαλλιά τους αυτό το edgy style.

Τα πιο όμορφα half-up χτενίσματα με πλεξούδες που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Δες μερικές εικόνες που ίσως σε πείσουν σχετικά:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ