Follow us

Honey Chestnut | Η ιδανική φθινοπωρινή απόχρωση για καστανές και καστανόξανθες

Δες ποιο θα είναι το χρώμα μαλλιών που θα επικρατήσει στα moodboards μας το ερχόμενο φθινόπωρο.

χρώμα μαλλιών φθινόπωρο Splash News / Ideal Image

Το τέλος των διακοπών και ο ερχομός του φθινοπώρου φέρνουν μαζί τους διάφορες αλλαγές στην εμφάνισή μας με κυριότερη αυτή των μαλλιών μας. Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί ότι με το πέρας του καλοκαιριού το πρώτο πράγμα στην to-do list σου είναι να επισκεφτείς ένα κομμωτήριο για ανανέωση του χτενίσματος ή/και χρώματος των μαλλιών σου;

Και αυτό το timing είναι όντως ιδανικό, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή είναι προτιμότερο να γίνεται μετά τις διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο και ανανέωνεσαι ενόψει της νέας σεζόν αλλά και περιποιείσαι σωστά τα μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο, το αλάτι αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Αυτή είναι η απροσδόκητη απόχρωση μαλλιών που προβλέπεται να γίνει viral το φθινόπωρο

Και μιας και οδεύουμε σταδιακά προς το τέλος του καλοκαιριού, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φανταστούμε ποια θα είναι η επόμενη απόχρωση στα μαλλιά που θα κλέψει τις καρδιές μας το ερχόμενο φθινόπωρο και θα ταιριάξει τέλεια με τον πιο δροσερό καιρό, τα λεπτά πουλόβερ και τα cool outfits μας.

Ποιο θα είναι το χρώμα μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο;

Φαίνεται λοιπόν ότι ένα είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στο Instagram feed μας και δεν είναι άλλο από το "honey chestnut", ιδανικό για καστανές και καστανόξανθες που αναζητούν μια φθινοπωρινή ανανέωση.

Πρόκειται για ένα χρώμα που χαρακτηρίζεται από μια (ανοιχτή) καστανή βάση και που φωτίζεται ή "ξανοίγεται" με τη βοήθεια του balayage. Έτσι, ανοιχτές ξανθές ανταύγειες διανθίζουν το καστανό που πλέον γίνεται ένα φωτεινό και ζεστό μελί. Το θετικό αυτής της τεχνικής είναι ότι μπορείς να την εφαρμόσεις ακόμα κι αν δεν έχεις βάψει ποτέ πριν τα μαλλιά σου και θες να αποφύγεις το ντεκαπάζ.

Kim Κardashian | Ο πανεύκολος τρόπος της για να κάνει υπέροχα κυματιστά μαλλιά

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να εμπνευστείς:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ