Follow us

TikTok Hack | Πώς να φτιάξεις μόνη σου το τέλειο γαλλικό μανικιούρ σε 5 μόλις λεπτά

Κι όμως μοιάζει επαγγελματικό.

γαλλικό στα νύχια Istock Photo

Το γαλλικό μανικιούρ τα τελευταία χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο ανανεωμένο με τις κορυφαίες nail artists του Instagram να το προτείνουν είτε με εξαιρετικά λεπτή άκρη, είτε σε fun φωτεινά χρώματα. Όπως όλα τα ωραία μανικιούρ, έτσι και αυτό όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να το αντιγράψουμε μόνες μας στο σπίτι. Ή μήπως όχι; Σύμφωνα με το Tik Tok, το γαλλικό στα νύχια μπορεί να γίνει παιχνιδάκι, αρκεί να έχεις ένα σπόγγο μακιγιάζ και 5 λεπτά ελεύθερο χρόνο.

Κάνε restart | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε ανανεώσουν φέτος το φθινόπωρο

Πώς να φτιάξεις μόνη σου γαλλικό στα νύχια σε 5 μόλις λεπτά

Η διαδικασία, όπως θα δεις στα βίντεο που ακολουθούν είναι πραγματικά πανεύκολη. Το πρώτο βίντεο που έγινε viral δείχνει μια κοπέλα να βάφει ένα nail stamper από σιλικόνη με το βερνίκι της επιλογής της και στη συνέχεια να "βυθίζει" τις άκρες των νυχιών της σε αυτό προκειμένου να δημιουργηθεί η χαρακτηριστική γραμμή του french manicure.

Ζηλεύεις τα messy κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber; Δες πώς μπορείς να τα αντιγράψεις

Εκ των υστέρων, πολλές άλλες TikTokers έχουν πειραματιστεί με την εν λόγω τεχνική, προτείνοντας τη χρήση ενός σπόγγου μακιγιάζ αντί του nail stamper, καθώς είναι πιο ευρέως διαθέσιμος.

Η συγκεκριμένη τεχνική εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, γρήγορη και εύκολη, μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε μήκος νυχιών, αλλά και σε διάφορα σχήματα με τα πλέον ιδανικά να είναι το τετράγωνο και το οβάλ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ