Follow us

Δούκισσα Νομικού | Το αντιγηραντικό μυστικό της γιαγιάς της που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια

Grandma knows best!

Δούκισσα Νομικού Instagram

Ναι, ναι ξέρουμε τι σκέφτεσαι: Τα γονίδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς μεγαλώνει μια γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει πως και η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας δεν βάζει κι αυτή ένα -πολύ μεγάλο- λιθαράκι στο "χτίσιμο" μιας νεανικής εμφάνισης. Τρανό παράδειγμα, η Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει αποφασίσει να μην στηρίξει όλες τις ελπίδες της για τη διατήρηση της λαμπερής εμφάνισής της στον κληρονομικό παράγοντα και φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα της σε καθημερινή βάση.

Η Ελένη Φουρέιρα μάς έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς του καλοκαιριού

Το μυστικό ομορφιάς της γιαγιάς της που ακολουθεί πιστά

Πριν από μερικές μέρες, το μοντέλο/παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλοθούς της στο Instagram ένα από τα μεγαλύτερα αντιγηραντικά beauty tips της, το οποίο έμαθε από τη γιαγιά της. Όπως αποκάλυψε, δεν παραλείπει να εφαρμόζει αντηλιακό εκτός από το σώμα και το προσωπό της και στο πίσω μέρος της παλάμης και στις πατούσες, προκειμένου να προστατέψει την επιδερμίδα της από τη φωτογήρανση. "Μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό και στα χέρια και στις πατούσες. Και να το απλώνετε καλά. Η γιαγιά μου λέει πως η ηλικία μας φαίνεται από εκεί", έγραψε.

Γιατί όμως τονίζει τη σημαντικότητα της εφαρμογής αντηλιακού σε αυτά τα σημεία; Πρώτον, γιατί οι περισσότερες γυναίκες τα αμελλούμε και δεύτερον γιατί, όπως λέει και η σοφή γιαγιά της, είναι από τα πρώτα σημεία που μαρτυρούν την ηλικία μιας γυναίκας.

Κάπου εδώ θα πρέπει βέβαια να σου θυμίσουμε ότι το αντηλιακό εκτός από τη φωτογήρανση, προστατεύει την επιδερμίδα σου από τα εγκαύματα, αλλά και τον καρκίνο του δέρματος. Θα πρέπει να εφαρμόζεις γενναιόδωρη ποσότητα κάθε μέρα και να το ανανεώνεις κάθε δύο ώρες ή μετά από κάθε βουτιά.

Ξέχνα το μακρύ καρέ! Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα κοντά κουρέματα

Δες την ανάρτησή της:

Δούκισσα Νομικού | Το αντιγηραντικό μυστικό της γιαγιάς της που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια

Το trick της για σαρκώδη χείλη

Αυτό δεν ήταν όμως το μόνο tip ομορφιάς, που μοιράστηκε η Δούκισσα με τους ακόλουθούς της. Σε ένα γρήγορο βίντεο στο προφίλ της, έδειξε την καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ της τώρα το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας το πόσο εύκολο είναι να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Καρέ κουρέματα | Ποιο στιλ σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Το tip της που θα πρέπει σίγουρα να κρατήσεις είναι εκείνο που αφορά το μακιγιάζ των χειλιών και πιο συγκεκριμένα πώς μπορούν να δείχνουν πιο σαρκώδη. "Βάζω σταγόνες λάμψης στην καρδιά των χειλών μου πριν βάλω κραγιόν για να φαίνονται πιο σαρκώδη και ζουμερά 💋", εξηγεί.

Δες το βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ