Το νέο κούρεμα της Billie Eilish είναι όλη η έμπνευση που χρειαζόμασταν για το Φθινόπωρο

Πάρε παράδειγμα απ' την αλλαγή της νεαρής σταρ και φέρε έναν αέρα ανανέωσης στο look σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Άλλη μια celebrity που δεν μπόρεσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά στο bob hair trend, που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια και δεν φαίνεται να φεύγει σύντομα από τη μόδα. Ο λόγος για την Billie Eilish, που έκανε ακόμα μια αλλαγή στα μαλλιά της αποχωριζόμενη το shag κούρεμα που είχε κάνει πρόσφατα και υιοθετώντας μια ακόμα πιο cool version του κλασικού - πλέον - καρέ.

Αν είχες αγαπήσει το χαρακτηριστικό mullet κούρεμα της τραγουδίστριας, τότε θα πρέπει να το ξεχάσεις καθώς αυτή τη φορά η νεαρή σταρ αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της σε ένα αρκετά κλασικό - για τα δεδομένα της - look.

Πιο συγκεκριμένα, άφησε τις ίδιες wispy αφέλειες που είχε και πριν με τη μόνη διαφορά ότι αφαίρεσε όλο το μάκρος, φέρνοντας έτσι τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντύτερο μήκος που μετα βίας ξεπερνά το ύψος του πηγουνιού. Το κούρεμα φαίνεται να έχει διακριτικό, εσωτερικό φιλάρισμα με blunt άκρες που προσδίδουν περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά, χαρίζοντάς της το shaggy look που αγαπά η 19χρονη.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι πηγή έμπνευσης για την επιλογή της αυτή ήταν η μαμά της, η οποία συνήθιζε να κόβει έτσι τα μαλλιά της στο παρελθόν.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι μάς έδωσε μια ιδέα για τα φθινοπωρινά μας κουρέματα αλλά και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι τα κάθε λογής bob haircuts ήρθαν για να μείνουν.

Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δες παρακάτω τι εννοούμε και ετοιμάσου να δείξεις τις φωτογραφίες στον κομμωτή σου:

Short Hair Don't Care | Τα καλύτερα κοντά κουρέματα του 2021