H Dua Lipa με το χτένισμα που την έκανε να δείχνει (πολύ) μικρότερη

Κανένα botox ή αντιρυτιδική κρέμα: δείξε μέχρι και 10 χρόνια νεότερη με ένα απλό και πανεύκολο χτένισμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Τα μακριά, μαύρα μαλλιά έχουν γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της Dua Lipa, η οποία φαίνεται να μην θέλει να τα αποχωριστεί. Εκτός φυσικά αν πρόκειται για κάποια δραματική αλλαγή που επιτάσσει κάποια επαγγελματική απαίτηση, όπως το κατάξανθο ή ginger μαλλί που την έχουμε δει να υιοθετεί (προσωρινά) κατά καιρούς για χάρη κάποιας καμπάνιας ή video clip.

Σε κάθε περίπτωση, η νεαρή star ξέρει πώς να αναδεικνύει τη λαμπερή κόμη της με διάφορα χτενίσματα που κολακεύουν τα μακριά μαλλιά. Όπως έκανε και πριν λίγες μέρες με ένα άκρως νεανικό και girly χτένισμα, που την έκανε να δείχνει σχεδόν 10 χρόνια νεότερη.

Ο λόγος για τα twin braids, ένα χτένισμα που σίγουρα γνωρίζεις και είμαστε βέβαιες ότι έχεις δοκιμάσει κι εσύ άπειρες φορές στη ζωή σου.

Η τραγουδίστρια χώρισε τα πλούσια μαλλιά της σε δύο μέρη και τα έπλεξε σε παχιές κοτσίδες, στερεώνοντάς τες με μαύρα λαστιχάκια. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το μακιγιάζ της, που φρόντισε να είναι πολύ απαλό και διακριτικό ώστε να μην "βαραίνει" το πρόσωπό της. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το βαρύ και έντονο makeup προσθέτει χρόνια εκεί που δεν υπάρχουν.

H Dua Lipa ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα | Η λεπτομέρεια στο χτένισμά της που έκανε τη διαφορά

Αν αμφιβάλλεις για το πόσο νεανική όψη της χάρισαν οι girly πλεξούδες, δες και μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες πόσο ανάλαφρο στιλ χαρίζουν:

Και μια μικρή συμβουλή, σε περίπτωση που θες να το δοκιμάσεις κι εσύ: αφού πλέξεις τις κοτσίδες, τράβηξε προς τα έξω τα πλεγμένα μαλλιά σου για να τις "χαλάσεις" ελαφρώς. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα δώσεις όγκο στο χτένισμα και θα κάνεις τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια, αλλά και θα πετύχεις ένα ακόμα πιο ανέμελο και νεανικό look.