Follow us

Έχεις κοντά νύχια; Τα φθινοπωρινά χρώματα που μπορείς να κάνεις για να τα αναδείξεις

Όλη η έμπνευση που χρειαζόσουν για το φθινοπωρινό μανικιούρ σου.

κοντά νύχια Unsplash

Αν πίστευες ότι τα κοντά νύχια δεν ενδείκνυνται για να υιοθετήσεις ορισμένα από τα nail trends του φθινοπώρου, τότε να σε πληροφορήσουμε ότι κάνεις λάθος. Γενικότερα, επικρατεί η άποψη ότι μόνο στα (πολύ) μακριά νύχια ταιριάζουν τα περισσότερα χρώματα και nail art patterns, καθώς τότε μόνο δείχνουν όμορφα και εντυπωσιακά.

Φθινοπωρινό πεντικιούρ | Τα πιο ινσταγκραμικά χρώματα νυχιών που προτιμούν τώρα οι διασημότερες influencers

Αυτή η θεωρία έχει ένα ψήγμα αλήθειας, μιας και δεν θα διαφωνήσουμε στο ότι τα μακριά νύχια είναι όντως πιο "catchy" στο μάτι τις περισσότερες φορές και κολακεύουν τα χέρια μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν έχεις κοντά νύχια (είτε επειδή τα προτιμάς είτε επειδή δεν μακραίνουν εύκολα) δεν μπορείς να κάνεις όλα τα χρώματα που έχεις ονειρευτεί ή τα nail art που βλέπεις στο Instagram.

Ίσα ίσα που κάποια χρώματα - ιδίως τα φθινοπωρινά - μας αρέσουν περισσότερο σε κοντά νύχια παρά σε μακριά (βλ. μπορντό ή μαύρο).

Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, δες παρακάτω μερικές ιδέες μας που θα σου δώσουν έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου.

Τα χρώματα/σχέδια που μπορείς να κάνεις αν έχεις κοντά νύχια:

Clean-cut Neutral

Μη φοβάσαι το διάφανο ή το πολύ απαλό ροζ/λευκό που διαφανίζει: δοκίμασέ το χωρίς δισταγμό ακόμα και σε πολύ κοντά νύχια και θα δείξουν άμεσα πολύ περιποιημένα, καθαρά και θηλυκά.

Loading...
Loading...

Pale dreams

Ούτε οι παλ αποχρώσεις πρέπει να σε αποτρέπουν. Το φυστικί, το baby blue, το βεραμάν, ακόμα και το απαλό ροζ δείχνουν πολύ ωραία και κομψά σε κοντά νύχια.

Loading...
Loading...

Chic French

Ακόμα και το γαλλικό μανικιούρ, αν γίνει σωστά, αναδεικνύει ένα κοντύτερο μήκος. Προτίμησε απλά η λευκή γραμμή στις άκρες να είναι αρκετά λεπτή.

Loading...

A not so classic French

Μπορούμε να πούμε ότι τα κοντά νύχια προσφέρονται για ένα από τα πιο trendy nail art patterns που κυκλοφορούν τελευταία. Και αυτό είναι το "ανάποδο γαλλικό" ή το "πολύχρωμο" ή το "dual french". Πρόκειται για τρεις παραλλαγές ενός εναλλακτικού γαλλικού, που ήρθαν στο προσκήνιο πολύ πρόσφατα για να δώσουν μια ενδιαφέρουσα και πιο μοντέρνα νότα στο γνωστό και αγαπημένο γαλλικό. Είτε επιλέξεις να κάνεις τη γραμμή στη βάση του νυχιού (σαν μισοφέγγαρο) αντί για την άκρη του, είτε ζωγραφίσεις δύο αντικρυστές γραμμές είτε επιλέξεις χρώμα αντί για το διαχρονικό λευκό, έχεις πετύχει σίγουρα ένα πράγμα: να τραβήξεις όλα τα βλέμματα στο μανικιούρ σου.

Loading...

Multicolored

Η πολυχρωμία στα νύχια δεν είναι κάτι καινούριο αλλά σίγουρα κάνει πιο ενδιαφέρον το μανικιούρ σου, ιδίως αν τα χρώματ κινούνται σε πιο μουντές αποχρώσεις. Επίλεξε αποχρώσεις ταιριαστές μεταξύ τους για να υπάρχει μια χρωματική συνοχή.

Loading...

Peach(y) fan

Γιατί να μην ζωγραφίσεις σχεδιάκια ή, ακόμα ευκολότερα, να προσθέσεις funky αυτοκόλλητα; Είμαστε fans των φρούτων στα νύχια, πόσο μάλλον των ροδάκινων που έχουν και το αγαπημένο μας χρώμα.

Loading...

7 πρωτότυπες ιδέες για ένα ιδιαίτερο νυφικό μανικιούρ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ