Follow us

To νεο beauty brand της Jennifer Aniston είναι γεγονός

Το "LolaVie" είναι ένα vegan και cruelty-free brand που περιλαμβάνει sustainable haircare προϊόντα.

Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Το επίσημο λανσάρισμα του νέου beauty brand της Jennifer Aniston είναι γεγονός. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πριν λίγες μέρες, το νέο της εγχείρημα με το brand name LolaVie θα κυκλοφορούσε στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως και έγινε, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που έγιναν τόσο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όσο και στην επίσημη σελίδα της εταιρείας μόλις πριν λίγα λεπτά.

Η ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και δημοσίευε κάθε τόσο teaser φωτογραφίες από διάφορα στιγμιότυπα της δουλειάς της αλλά και της ομάδας πίσω από αυτή χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα άλλο πέρα απ᾽ την ημερομηνία λανσαρίσματος, εξάπτοντας έτσι την περιέργεια των θαυμαστών της ακόμα περισσότερο.

Πριν λίγο λοιπόν είδαμε στο Instagram page του LolaVie μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Aniston να ποζάρει γονατιστή και να αποκαλύπτει επιτέλους ποια είναι αυτά τα νέα προϊόντα που σύσσωμος ο χώρος της ομορφιάς ανυπομονούσε να δει.

Πρόκειται για vegan και cruelty-free προϊόντα για τα μαλλιά, που στόχο έχουν να κάνουν τη γυναίκα να νιώσει ότι έχει υγιή, όμορφα μαλλιά μετά τη χρήση τους. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν περιέχουν συστατικά βλαπτικά τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον ανθρώπινο οργανισμό, επομένως η εταιρεία μπορεί να περηφανευτεί ότι έχει δημιουργήσει προϊόντα που δεν περιλαμβάνουν όλα τα "κακά" συστατικά: parabens, σιλικόνη, θειικά άλατα, γλουτένη κ.ο.κ.

Εξάλλου, ύψιστος σκοπός του brand είναι να προσφέρει sustainable προϊόντα και να σέβεται πάνω απ᾽όλα το περιβάλλον και τα ζώα, εξου και μπορεί να θεωρηθεί ξεκάθαρα ένα clean beauty brand.

Μάλιστα, το πρώτο τους προϊόν είναι ήδη σε κυκλοφορία και είναι ένα Glossing detangler, ένα προϊόν δηλαδή για ομαλό χτένισμα και ξεμπέρδεμα της τρίχας που χαρίζει ταυτόχρονα μια λεία και απαλή υφή στα μαλλιά.

Δες την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

Loading...

Το πρώτο λανσάρισμα (Glossing Detangler)

Loading...

Αλλά και μια σειρά φωτογραφιών με backstage στιγμιότυπα και στιγμές από την προετοιμασία του λανσαρίσματος:

Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ