Follow us

Βάσια Κωσταρά | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά την περιπέτεια της υγείας της

Εκτός από πολύ εντυπωσιακή γκρανταρόμπα, έχει τώρα και το πιο στιλάτο κούρεμα.

Βάσια Κωσταρά Instagram/@vassia_kostara

Πριν από μερικές μέρες η Βάσια Κωσταρά αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγείας της, ανεβάζοντας ένα post στο Instagram. "Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω μια περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία ελπίζω ότι σύντομα θα είναι παρελθόν, ωστόσο δε θα ξεχάσω όσα με δίδαξε ούτε όσα με έκανε να θυμηθώ(…) Νόμιζα ότι πάντα προσπαθούσα να βλέπω τον κόσμο με αισιοδοξία, τώρα δεν προσπαθώ …Τον βλέπω! Και υπόσχομαι να το κάνω κάθε μέρα", έγραψε.

Loading...

New day, new hair

Για να γιορτάσει τη βελτίωση της υγείας της και την επόμενη σελίδα στη ζωή της, η γνωστή σχεδιάστρια αποφάσισε να αλλάξει το look της, υιοθετώντας ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε μακριά curtain bangs, που χαρίζουν '70s αέρα στην εμφάνισή της, ενώ όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, κολακεύουν εξαιρετικά την ίδια, αλλά και την boho αισθητική της.

Βάσια Κωσταρά | Το loft της στην Κηφισιά μοιάζει βγαλμένο από το Pinterest

Όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της, διατήρησε το αγαπημένο της dirty blonde με τις σκουρόχρωμες ρίζες, που έχει γίνει πια το signature hair colour της.

Τζένη Μπαλατσινού | Το παραδοσιακό σπίτι της στην Πάτμο μοιάζει με σκηνικό ρετρό ταινίας

Δες το νέο της hair look:

Βάσια Κωσταρά | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά την περιπέτεια της υγείας τηςΒάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ