MTV Video Music Awards '21 | Tα beauty looks που θέλουμε να αντιγράψουμε asap

Η λάμψη και η ομορφιά σε όλο τους το μεγαλείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Άλλη μια επίσημη εκδήλωση, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Βενετίας αλλά και της Εβδομάδας Μόδας της ΝέαςΥόρκης, που ήρθε σαν από μηχανής θεός για να μας χαρίσει ορισμένες ανεπανάληπτες εικόνες. Και παρ' όλο που και οι τρεις διοργανώσεις είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, είχαν ένα κοινό στοιχείο: ότι έλαβαν χώρα δια ζώσης και όχι διαδικτυακά μετά από σχεδόν δύο χρόνια, με τους λαμπερούς stars να περπατούν στο κόκκινο χαλί χωρίς μάσκες, επιδεικνύοντας τα άψογα looks τους.

Τα φετινά μουσικά βραβεία "MTV Video Music Awards 2021" πραγματοποιήθηκαν στο urban Barclays Center του Μπρούκλιν της Νέα Υόρκης την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Κι ενώ πολλά μπορούν να ειπωθούν για τις τουαλέτες των celebrities, εμείς θα εστιάσουμε στο μακιγιάζ και τα χτενίσματά τους, μιας και ήταν στοιχεία που έκλεψαν τις εντυπώσεις και πλαισίωσαν αρμονικά τα outfits τους.

MTV Video Music Awards '21 | Ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Jennifer Lopez

Η Λατίνα σταρ, ύστερα από μια λαμπερή εμφάνιση με τον Ben Affleck μόλις πριν 3 μέρες στο Φεστιβάλ Βενετίας, επέστρεψε δριμύτερη (και μόνη της αυτή τη φορά) στα μουσικά βραβεία για να καταπλήξει και πάλι τα πλήθη. Το μακιγιάζ της ήταν όπως πάντα λαμπερό, με το έντονο smokey eye σε γκρι αποχρώσεις να κάνει έντονη αντίθεση με το εμβληματικό nude κραγιόν της. Όσο για τα μαλλιά, ήταν μακριά και με πλούσιο όγκο διατηρώντας τα signature waves της.

Megan Fox

Cat eye liner, ροζ-nude χείλη με έντονο περίγραμμα και wet wavy look στα (πολύ) μακριά μαλλιά της, η ηθοποιός σίγουρα εντυπωσίασε (και) με το beauty look της, εκτός από το διάφανο φόρεμά της.

Alicia Keys

Ψηλή, sleek αλογοουρά-πλεξούδα αλά Lara Croft, διακριτικό eye liner και πολύ φυσικό, διακριτικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, η τραουδίστρια προτίμησε να "παίξει" πιο safe.

Camila Cabello

Η νεαρή star έκανε δύο εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν. Απ' τη μια, το χαμηλό ponytail της με τα ολόισια, μακριά της μαλλιά που ξεπερνούσαν κατά πολύ τη μέση της ανέδειξαν το ιδιαίτερο eye makeup look της σε ροζ και φούξια αποχρώσεις. Από την άλλη, η ίδια αλογοουρά μετατράπηκε σε δύο πλεξούδες ενώ οι αφέλειες έγιναν μπούκλες και πλαισιώναν το μέτωπό της παιχνιδιάρικα. Όσο για το μακιγιάζ, οι ροζ αποχρώσεις στα μάτια παρέμειναν αλλά με μια glitter, shimmery υφή που έκανε το όλο look της ακόμα πιο λαμπερό και ξεχωριστό. Εσύ ποιο απ' τα δύο προτιμάς;

Rita Ora

Περίτεχνο το χτένισμα για τη Rita Ora που έπιασε ψηλά τα μαλλιά της με τη βοήθεια μιας μαύρης κορδέλας που μπλέχτηκε αριστοτεχνικά ανάμεσά τους. Γκρι-μαύρη σκιά στα βλέφαρα τόνισαν τα καστανά μάτια της ενώ το nude κραγιόν ολοκλήρωσε το look της.

Madonna

Σχετικά "ήσυχο" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το μακιγιάζ της Βασίλισσας της ποπ, ενώ και το χτένισμά της ήταν κλασικό. Σε κάθε περίπτωση, έκαναν έντονη αντίθεση με το τολμηρό outfit της.

Olivia Rodrigo

Από τις πιο natural εμφανίσεις, η Olivia Rodrigo άφησε ελεύθερα τα μακριά της μαλλιά σε χαλαρούς κυματισμούς και τόνισε διακριτικά τα μάτια και τα χείλη της σε αποχρώσεις που ταίριαζαν με την Versace τουαλέτα της.