Met Gala | Οι beauty εμφανίσεις που έχουν γράψει ιστορία διαχρονικά

Τα πιο ανατρεπτικά και αξιομνημόνευτα beauty looks των τελευταίων χρόνων που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

To Met Gala είναι η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας παγκοσμίως, μια διοργάνωση που όλοι οι stars περιμένουν πώς και πώς για να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους να οργιάσει και να κάνουν ανεπανάληπτες εμφανίσεις on carpet.

Και όταν η τέχνη συναντά τη μόδα μόνο μικρά θαύματα μπορούν να συμβούν. Κάθε χρόνο, ένα inspiring theme θα δώσει την έμπνευση (αλλά και θα αποτελέσει την αιτία) για ορισμένες εμφανίσεις που μένουν χαραγμένες για πάντα στην μνήμη μας. Άλλες καλαίσθητες και άλλες πιο εξεζητημένες αλλά καθόλου κλασικές, το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση προσφέρεται για συγκλονιστικά looks που κλέβουν την παράσταση και μονοπωλούν τα φλας των φωτογράφων. Με άλλα λόγια, είναι η ευκαιρία των celebrities να (ανα)δείξουν πρωτίστως τη δημιουργική ευφυία τους αλλά και το προσωπικό τους γούστο και αισθητική.

Φυσικά, το μακιγιάζ και τα μαλλιά δεν εξαιρούνται, εξού και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα beauty looks που θα πλαισιώσουν τις μεγαλοπρεπείς - σε πολλές περιπτώσεις - δημιουργίες.

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις πιο ανατρεπτικές beauty εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων που έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας και αξίζουν να μνημονεύονται κυρίως για την ευρηματικότητά τους.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr