Follow us

Britney Spears | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την "απελευθέρωση" και τον αρραβώνα της

It's the new Britney, b*tch!

Britney Spears Splash News/Ideal Image

H Britney που ξέραμε δεν είναι πια εδώ. Ο Σεπτέμβριος του 2021 φαίνεται πως είναι καθοριστικός για την pop star, καθώς ο πατέρας της, ο κύριος υπεύθυνος για την περιουσία της και την ίδια της τη ζωή εδώ και 13 χρόνια, έκανε αίτηση να τερματιστεί η κηδεμονία της, φέρνοντάς τη ένα βήμα πιο κοντά στην "απελευθέρωση". Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από μερικές μόλις μέρες αποκάλυψε μέσω Instagram πως αρραβωνιάστηκε με τον επί 4 χρόνια σύντροφό της, Sam Asghari.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκοψε τα μαλλιά της μετά από χρόνια | Η αλλαγή στην εμφάνισή της

It's the new Britney, b*tch

Προκειμένου να γιορτάσει τα ευχάριστα νέα, η Britney αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία θα σηματοδοτούσε τη νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής της. Όπως θα δεις στις αναρτήσεις που ακολουθούν, η pop star έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ, ενώ έβαψε τις άκρες τους κόκκινες, υιοθετώντας έτσι δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς Britney style.

"Μου ήρθε η έμπνευση 😎😜😂 να γίνω κοκκινομάλλα και μετά να κόψω όλα τα μαλλία μου και τώρα νιώθω σαν μια καινούρια γυναίκα", έγραψε στο Instagram.

Η Έλλη Κοκκίνου στο κομμωτήριο | Η must αλλαγή στα μαλλιά για το φθινόπωρο

H Britney εκμεταλλεύτηκε επίσης την ευκαιρία να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στους paparazzi. "Δεν εκτιμώ το γεγονός ότι οι paparazzi με βγάζουν φωτογραφίες με διπλοσάγονο όταν οδηγώ το αυτοκίνητό μου🙄", έγραψε. "Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το Hollywood και όπως θα έλεγε και η Madonna 'πώς μπορεί να σε βλάψει όταν δείχνει τόσο καλό;'", είπε αναφερόμενη στο τραγούδι Hollywood της Madonna.

"Με έχουν τραβήξει πολλές ντροπιαστικές φωτογραφίες και δεν είναι οι φωτογραφίες που με στεναχωρούν... Νομίζω πως είναι ο αλαζονικός σαρκασμός και οι άνθρωποι που μιλάνε άσχημα, που τις συνοδεύουν. Τι να κάνουμε... Προσπαθώ να μένω μακριά από όλα αυτά και πιστέψτε με κάνω πολύ καλή δουλειά τελευταία", έγραψε.

Δες το ανανεωμένο hair look της:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ