Follow us

Mushroom Brown | Το καστανό χρώμα μαλλιών που έχει κατακλύσει το Instagram

Θα το βλέπεις παντού φέτος το φθινόπωρο.

ψυχρά καστανά χρώματα μαλλιών Splash News/Ideal Image

Αν είσαι ξανθιά και θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου, έχεις δεκάδες επιλογές για φέτος το φθινόπωρο από icy και platinum μέχρι strawberry blonde. Αν πάλι είσαι καστανή, οι επιλογές είναι by default πιο περιορισμένες. Το dark balayage αποτελεί πάντα μια safe και κομψή επιλογή, αλλά αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις ένα από τα ωραιότερα ψυχρά καστανά χρώματα μαλλιών της σεζόν, το mushroom brown.

Καμένα μαλλιά από ισιωτική | 5 τρόποι να τα σώσεις και 5 τρόποι να μην τα κάψεις ξανά

Mushroom Brown | Ένα από τα ωραιότερα ψυχρά καστανά χρώματα μαλλιών

Για να καταλάβεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται, φέρε στο νου σου τα μανιτάρια portobello. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ζεστές καστανές αποχρώσεις, το mushroom brown έχει ψυχρή βάση, η οποία "διακοσμείται" με highlights και lowlights σε διακριτικές καστανές και γκρι αποχρώσεις.

Το πιο εύκολο lifting | Τα χρώματα μαλλιών που θα σε κάνουν να μικροδείχνεις

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου, χωρίς να ξεφύγεις πολύ από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου. Κολακεύει κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως του τόνου της επιδερμίδας της, κι αυτό γιατί συνδυάζει τόσο ζεστές, όσο και ψυχρές ανταύγειες. Μεγάλο plus της συγκεκριμένης απόχρωσης είναι ότι καμουφλάρει τέλεια και τα λευκά.

Το φιλαριστό κούρεμα που θα σε κάνει να πεις "ναι" στα κοντά μαλλιά

Hair Inspo

Σου κεντρίσαμε το ενδιαφέρον και θέλεις να δεις πώς ακριβώς δείχνει ένα mushroom brown hair look; Το'χουμε. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο κομψά looks που βρήκαμε στο Instagram για να πάρεις μια ιδέα και να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...


Αν είσαι ξανθιά και βρέθηκες τυχαία σε αυτό εδώ το κείμενο, μάθε τα πάντα για την mushroom blonde απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ