H Úrsula Corberó μάς καλεί να εκφράσουμε την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας

Η γνωστή "Τόκιο" του La Casa de Papel πρωταγωνιστεί στην καμπάνια POWER IS IN YOU της Shiseido.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Breaking News: Η Úrsula Corberó αποτελεί τη νέα Global Ambassador και πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας καμπάνιας POWER IS IN YOU της Shiseido, και μας προσκαλεί να εκφράσουμε την δύναμη της ομορφιάς που αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο.

Η Shiseido αποκαλύπτει το Ultimune, το #1 αντιγηραντικό serum με ανανεωμένη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Ο εμβληματικός ορός ομορφιάς Ultimune με την πανίσχυρη σύνθεσή του, βασισμένο στην τεχνολογία ImuGenerationRED υπόσχεται διπλή αντιγηραντική δράση για πιο υγιή, πιο δυνατή επιδερμίδα.

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ιδανικότερη πρωταγωνίστρια για την καμπάνια από την Úrsula Corberó (κατά κόσμον "Τόκιο"), που μαζί με τις Megan Rapinoe & Hikaru Utada, στόχο έχουν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο αναδεικνύοντας την δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο. Mε ποικίλα υπόβαθρα στην τέχνη, στον κοινωνικό ακτιβισμό και τον αθλητισμό και με δυναμικές ιστορίες που συμβαδίζουν με τις αξίες της Shiseido, οι τρείς πρωταγωνίστριες προσεγγίζουν την ομορφιά με την οπτική του θάρρους και της εσωτερικής δύναμης, σε μια σειρά εμπνευσμένων Power Talks films.

Η νέα καμπάνια POWER IS ΙΝ YOU

Οι νέοι τρόποι ζωής ποικίλουν και τα άτομα αλληλοεπιδρούν διαφορετικά σε όλο τον κόσμο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν αξία σε προϊόντα ή ενέργειες που χτίζουν τον αυτοσεβασμό και υμνούν την διαφορετικότητα. Αναζητούν την πραγματική αξία για τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Η ανάγκη για μια "ολιστική φροντίδα" που περιποιείται την επιδερμίδα και την ψυχή με πιο θεμελιώδη και προσωπικό τρόπο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό μας. Παράλληλα με το νέο ULTIMUNE, η καμπάνια POWER IS ΙΝ YOU επιδιώκει να ενδυναμώσει τον καθένα από εμάς να απελευθερώσει την εσωτερική ενέργειά του, να ενεργοποιήσει την δική του ομορφιά και να την χρησιμοποιήσει ως μια όμορφη δύναμη στον κόσμο.