Follow us

Φεστιβάλ Βενετίας | Το κόκκινο κραγιόν που έκανε την Βίκυ Καγιά να μοιάζει με Bond girl

Όλες οι λεπτομέρειες του εντυπωσιακού μακιγιάζ της.

Βίκυ Καγιά Courtesy of Giorgio Armani

Η Βίκυ Καγιά ήταν μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες που βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας και για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό της ως μία από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Φεστιβάλ Βενετίας | Το κόκκινο κραγιόν που έκανε την Βίκυ Καγιά να μοιάζει με Bond girl

Το σοφιστικέ βελούδινο tuxedo Giorgio Armani, αν και βασικό χαρακτηριστικό της εμφάνισής της, δεν ήταν το μόνο που την έκανε να λάμψει. Οι τελικές πινελιές aka το beauty look της ήταν αυτό που την έκανε να μοιάζει με IRL Bond Girl.

Tο μακιγιάζ της επιμελήθηκαν οι makeup artists του Armani Beauty, δίνοντας έμφαση στην λαμπερή αψεγάδιαστη επιδερμίδα και στα κόκκινα χείλη. Πρωταγωνιστής ήταν το νέο κραγιόν Lip Power, στην απόχρωση 400 που πολύ συχνά και η ίδια επιλέγει, καθώς είναι το χρώμα της αυτοπεποίθησης και της δύναμης. Το look της αναδείχθηκε χάρη στο Luminous Silk Foundation, που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι.

Βίκυ Καγιά

Το beauty look της ολοκληρώθηκε με το άρωμα My Way και ένα αυστηρό low bun με έντονη πλαϊνή χωρίστρα, που επέτρεπε στο εντυπωσιακό μακιγιάζ της να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ