Follow us

Beauty o' Clock | Η Έλενα Γαλύφα μάς μυεί στην καθημερινή skincare ρουτίνα της

Στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest, η Έλενα Γαλύφα μάς δείχνει όλα τα βήματα που ακολουθεί για μια αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα.

Έλενα Γαλύφα

"Τα φίλτρα δεν έχουν πια καμία θέση στο κινητό μου", υποστηρίζει η Έλενα Γαλύφα κι εμείς δεν έχουμε παρά να μάθουμε περισσότερα για την καθημερινή της skincare ρουτίνα, που της χαρίζει αυτήν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest, η Έλενα Γαλύφα μας μυεί στην skincare ρουτίνα που ακολουθεί απ' το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Χρησιμοποιώντας προϊόντα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ της Estée Lauder, προσφέρει στο δέρμα της όλη την απαραίτητη ενυδάτωση και λάμψη που χρειάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το "Beauty o' Clock" βίντεο, η γνωστή influencer ξεκινάει με τη βραδινή φροντίδα του προσώπου της λίγο πριν κοιμηθεί, εφαρμόζοντας τα Αdvanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex και Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, τον ορό επανόρθωσης αλλά και την αντιρυτιδική κρέμα ματιών αντίστοιχα. Δεν παραλείπει την Revitalizing Supreme+ Night, την κρέμα επανόρθωση νυκτός για εντατική ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί ξεκινάει τη μέρα της και πάλι με τον ορό επανόρθωσης Αdvanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex και συνεχίζει με την Revitalizing Supreme+, την ενυδατική κρέμα ημέρας πολλαπλής δράσης για νεανική εμφάνιση.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, δεν αποχωρίζεται ποτέ το Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10, το 24ωρης διάρκειας foundation για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ενώ με το Pure Color Envy Sculpting Lipstick δίνει στα χείλη της έντονο χρώμα που διαρκεί όλη μέρα.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ