Follow us

Ρούλα Κορομηλά | Η μεγάλη αλλαγή στο hair look της μετά από καιρό - Το νέο της κούρεμα

Η αλλαγή που την "ενέπνευσε και την ανανέωσε" και ο προβληματισμός της.

MissBloom TEAM
Ρούλα Κορομηλά NDP

Ένα νέο hair look υιοθέτησε η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια που έχει πια ταυτιστεί στο μυαλό μας με το καρέ, αποφάσισε να υποκύψει σε μια από τις τάσεις της σεζόν, κόβοντάς τα μερικά εκατοστά ώστε να καταλήξουν σε ένα κοντό καρέ, μέχρι το ύψος του πιγουνιού.

Μάλιστα, έκοψε και αφέλειες, σχετικά πυκνές, που την ανανέωσαν πολύ καθώς μέχρι τώρα είχε μακριά φράντζα. Για την αλλαγή της εμπιστεύτηκε έναν κομμωτή που όπως αποκάλυψε γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, τον Βαγγέλη Χατζή.

Στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε δύο βίντεο από το κομμωτήριο δίνοντάς μας μια γεύση από τη διαδικασία του make over και σημείωσε:

Με τον Βαγγέλη Χατζή γνωριζόμαστε από τότε που μας ήξερε… μόνο η μάνα μας. Μακρύ, φράντζες, κοντό, αφέλειες,μύτες, ξανά μακρύ, καρέ, ασύμμετρο και κάθε άλλη αλλαγή όλα αυτά τα χρόνια έφερε πάντα τη δική του υπογραφή. Τον εμπιστεύομαι τυφλά και τον αφήνω ελεύθερο να δημιουργεί.
Υ.Γ: Τέλεια μου τα κάνες Βαγγέλη μου, να δω πως θα φτιάχνω μόνη μου…

Όπως καταλαβαίνεις η Ρούλα Κορομηλά συμμερίζεται τον προβληματισμό πολλών γυναικών που αναρωτιούνται το ίδιο: Πώς θα καταφέρνουν να πετύχουν και μόνες τους στο σπίτι το αποτέλεσμα που αντίκρυσαν στο hair saloon από τον αγαπημένο τους επαγγελματία.

Loading...

"Οι αλλαγές του Βαγγέλη Χατζή με εμπνέουν και με ανανεώνουν".

Ρούλα Κορομηλά | Η μεγάλη αλλαγή στο hair look της μετά από καιρό - Το νέο της κούρεμα
Ρούλα Κορομηλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ