Τα νέα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το φθινόπωρο

Ο πιο εύκολος τρόπος να προστατεύσεις την ομορφιά σου και να αποβάλλεις τις καθημερινές τοξίνες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η ζωή στην πόλη είναι αρκετά επιβλαβής τόσο για την επιδερμίδα, όσο και για τα μαλλιά μας. Τώρα το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή να κάνεις αποτοξίνωση με τη νέα σειρά BIODETOX από την Mastic Spa, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της θαυματουργής μαστίχας με το ενεργό συστατικό BioDTox™️, προσφέροντας 46% προστασία από την ατμοσφαρική ρύπανση.

Ξεκίνησε τη ρουτίνα σου, καθαρίζοντας την επιδερμίδα σου με το BIODETOX Jelly Cleanser με κολλαγόνο. Σειρά έχει η εφαρμόγη της πλούσιας σε βιταμίνη C, AquaCacteen™ και Detoxi-Look® BIODETOX 24/7 Detox Cream, η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη της. Το βράδυ μπορείς να την αντικαταστήσεις με την BIODETOX Overnight Mask, η οποία χάρη στη περιεκτικότητά της σε βιταμίνη A και E, avocadο oil, camomile oil, aloe vera και αλλαντοΐνη ενυδατώνει, θρέφει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Για την περιποίηση του σώματος δοκίμασε το BIODETOX Wow Glow ή το BIODETOX Shimmer Gel, που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα της χαρίζουν υπέροχη λάμψη. Τα ΣΚ του φθινοπώρου ζήτησε από το σύντροφό σου να σου κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ με το BIODETOX Time to Relax με μείγμα από έλαια ηλίανθου, καρύδας, αμυγδάλου, ελιάς, βερίκοκου και βιταμίνης Ε.

Τέλος για τη φροντίδα των μαλλιών σου, ξεκίνησε με το BIODETOX Leave-in Conditioner που ξεμπλέκει και αφαιρεί τους κόμπους, αφήνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και λεία, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα του κεφαλιού και ολοκήρωσε τη ρουτίνα σου με το BIODETOX Keratin Serum, το οποίο προσφέρει anti-frizz και ισιωτικό αποτέλεσμα.

info
masticspa.com