Follow us

To μακιγιάζ της Monica Bellucci στην εμφάνισή της στο Ηρώδειο που την έκανε να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Η σταρ απέδειξε (και ανέδειξε) την ανεπιτήδευτη κομψότητα του nude makeup.

monica bellucci NPD

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Monica Bellucci για επαγγελματικούς λόγους, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις" ερμηνεύοντας την αείμνηστη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Ο φακός την απαθανάτισε σε διάφορες εμφανίσεις της τόσο στις συνεντεύξεις τύπου που έδωσε όσο και επί σκηνής. Όλες τις φορές δεν γινόταν να μην θαυμάσουμε τη φυσική ομορφιά της και την έμφυτη κομψότητα, στοιχεία για τα οποία - μεταξύ άλλων - είναι διάσημη παγκοσμίως.

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το διακριτικό μακιγιάζ της σε "ήσυχους" τόνους που τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά της χωρίς να δείχνει βαρύ και παράταιρο. Μπορούμε να πούμε ότι φάνταζε σχεδόν άβαφη, ενώ και το χτένισμά της ήταν ανέμελο και low-maintenance, όπως προτάσσουν οι φετινές τάσεις.

Ακόμα και επί σκηνής, που επιβάλλεται το μακιγιάζ να είναι πιο έντονο λόγω του δυνατού φωτισμού αλλά και για να ξεχωρίζει από μακριά, η ηθοποιός φαίνεται ότι αρκέστηκε σε μια πούδρα και στο combo μολύβι ματιών-μάσκαρα για μια μεγαλύτερη ένταση στο ήδη εκφραστικό βλέμμα της. Όσο για τα χείλη, προτίμησε να εφαρμόσει ένα lip gloss σε απαλή ροζ-διάφανη απόχρωση για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν χρειάζεται άλλωστε πολλά για να δείξει όμορφη η Ιταλίδα σταρ, που μαγεύει τα πλήθη ό,τι κι αν κάνει. Αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι με αυτό το μακιγιάζ έδειχνε μέχρι και 10 χρόνια νεότερη, μιας και είναι γνωστό ότι οι πολλές στρώσεις makeup κάνουν το δέρμα να φαίνεται βαρύ, ενώ πολλές φορές το foundation "σπάει" δημιουργώντας ρυτίδες και γραμμές ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν.

Δες τις φωτογραφίες:

To μακιγιάζ της Monica Bellucci στην εμφάνισή της στο Ηρώδειο που την έκανε να δείχνει 10 χρόνια νεότερη
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci

Πηγἠ: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ