To εξαιρετικά εύχρηστο beauty gadget που όλες θέλουμε να έχουμε για το μακιγιάζ μας

Δεν θα θες να πηγαίνεις πουθενά χωρίς αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Πόσο ενοχλητικό είναι να θες να διορθώσεις το μακιγιάζ ή το χτένισμά σου και να μην έχεις τον σωστό φωτισμό για να το κάνεις, όταν είσαι εκτός σπιτιού; Επειδή είμαστε σίγουρες ότι σου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές - όπως σε όλες μας άλλωστε - σού έχουμε πολύ ευχάριστα νέα: την ύπαρξη ενός ευέλικτου καθρέφτη με φωτισμό που μπορείς να έχεις παντού μαζί σου. Σού κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Συνέχισε να διαβάζεις.

Η Mon Rêve καινοτομεί με το Mirror Mirror, έναν μοναδικό επαναφορτιζόμενο με USB, LED καθρέφτη ώστε να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια στο μακιγιάζ ακόμα και όταν οι συνθήκες για την καθιερωμένη ρουτίνα σου δεν είναι οι ιδανικές.

Το Mirror Mirror λειτουργεί με μακράς διάρκειας φωτισμό εξοικονόμησης ενέργειας LED παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ ψυχρού, θερμού ή φυσικού φωτισμού, πατώντας απλά τον διακόπτη αφής στη βάση του, αλλά και να ρυθμίσεις την ένταση του επιλεγμένου φωτισμού, πιέζοντας τον διακόπτη παρατεταμένα. Έτσι, δημιουργείς τον δικό σου εξατομικευμένο φωτισμό μακιγιάζ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου.

Ελαφρύ, λεπτό και compact με σχεδιασμό που θυμίζει tablet για εύκολη μεταφορά, αλλά και καπάκι που μετατρέπεται σε βάση με ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης από 75 έως 90 μοίρες για να το τοποθετείς οπουδήποτε. Μπορείς να το χρησιμοποιείς για το καθημερινό σου μακιγιάζ όπου κι αν είσαι, ενώ εύκολα ταξιδεύει μαζί σου παντού. Και το καλύτερο; Παρέχει εξαιρετικά φωτεινό φως, εξαλείφοντας ενοχλητικές σκιές από τις γύρω φωτεινές πηγές και δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες φωτισμού ακόμα και σε μέρη με ελλιπή φωτισμό.

Θα τον βρεις εδώ.

Tags