Follow us

Ιωάννα Γεωργακοπούλου | Η περσινή νικήτρια του The Voice έβαψε μπλε τα μαλλιά της και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε

Η τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ιωάννα Γεωργακοπούλου @its._joanne

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου στον περσινό κύκλο του The Voice κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη συγκινητική ιστορία της - η ίδια πάσχει από τη νόσο του Stargardt, την πιο κοινή μορφή νεανικής εκφύλισης ωχράς κηλίδας, που κάνει δύσκολο για εκείνη να ξεχωρίζει πρόσωπα- αλλά και για το μοναδικό grungy στιλ της. Τελικά η υπέροχη φωνή της ήταν αυτή που κέρδισε το κοινό, χαρίζοντάς της την πρώτη θέση στο διαγωνισμό.

Ξέχασε τα curtain bangs και το shag | Αυτά είναι τα πιο cool κουρέματα από τώρα και μέχρι το τέλος του χειμώνα

Σήμερα η Ιωάννα, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της νέας σεζόν του μουσικού διαγωνισμού, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" με ένα τελείως διαφορετικό hair look, που την έκανε σχεδόν αγνώριστη.

Chob | Το πιο κομψό κούρεμα του χειμώνα είναι ιδανικό για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η νικήτρια του περσινού The Voice, απαρνήθηκε το κοντό platinum blonde καρέ, με το οποίο τη γνωρίσαμε και άλλαξε δραματικά την εμφάνισή της, αφήνοντας τα μαλλιά της μακριά και βάφοντάς τα σε μια έντονη μπλε-βεραμάν απόχρωση.

"Current mood =mermaid", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία αποκάλυψε στους θαυμαστές της το νέο hair look της. Πώς σου φαίνεται η τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή της;

Δες το νέο hair look της:

Loading...
Loading...

Ας θυμηθούμε πώς γνωρίσαμε την περσινή νικήτρια του The Voice:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ