Follow us

Το ιδιαίτερο μανικιούρ της Anya Taylor Joy που τράβηξε όλα τα βλέμματα σαν μαγνήτης

Και ήταν εμπνευσμένο από το "The Queen's Gambit".

anya taylor joy Splash News /Ideal Image

Μπορεί να έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες από την απονομή βραβείων ΕΜΜΥ την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, όμως τα beauty looks που είδαμε συζητιούνται μέχρι σήμερα - και προβλέπουμε ότι θα συνεχίσουν να αποτελούν hot topic για καιρό ακόμα.

Όπως και το μανικιούρ της Anya Taylor Joy, που φυσικά και ήταν άκρως εντυπωσιακό και ιδαίτερο, τραβώντας 'ολα τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να αφιερώσει το nail pattern που επέλεξε για τη βραδιά στη σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή και την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής ως μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Και αυτή δεν είναι άλλη από το "The Queen's Gambit", όπου η πρωταγωνίστρια διαπρέπει στο σκάκι και βγαίνει πρώτη σε πλήθος διαγωνισμών, νικώντας ακόμα και διάνοιες στο σκάκι με τα διπλά της χρόνια.

Έτσι, εμπνευσμένο από τη δημοφιλή αυτή σειρά, το μανικιούρ της είχε - τι άλλο; - σχέδια από πιόνια σκακιού.

7 χτενίσματα για τα καρέ μαλλιά σου με έμπνευση από την Kaia Gerber

Πιο συγκεκριμένα, σε μια παστέλ κίτρινη βάση η nail artist Kim Truong είχε ζωγραφίσει με λευκό βερνίκι τα χαρακτηριστικά πιόνια του γνωστού παιχνιδιού, δηλαδή το 'Αλογο, τη Βασίλισσα και τον Αξιωματικό. Τα σχέδια δεν ήταν ζωγραφισμένα σε όλα τα νύχια παρά μόνο στο μεσαίο και το μικρότερο νύχι, ενώ τα υπόλοιπα ήταν περασμένα με ένα εκρού, ελαφρώς ιριδίζον βερνίκι.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ