Τα ισπανικά καλλυντικά που πρέπει να δοκιμάσεις

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κορεάτικα καλλυντικά, έχεις σίγουρα δοκιμάσει κάποια στιγμή ύστερα από την άνοδο της δημοτικότητας των K-beauty trends. Ισπανικά όμως; Τα προϊόντα της ISSÉIMI, της Ισπανικής επαγγελματικής εταιρείας καλλυντικών με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι ιδανικά για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας, και σίγουρα αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.

Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζει είναι οι συνθέσεις υψηλής απόδοσης με την χρήση όζοντος, αλλα και επιδερμικών αυξητικών παραγόντων. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη που αναπτύσσεται με τη μέθοδο της βιοτεχνολογίας με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση της επιδερμίδας στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα στους ινοβλάστες, των οποίων η δραστηριότητα επιβραδύνεται με την πάροδο του χρόνου. Η δράση των αυξητικών παραγόντων προκαλεί την παραγωγή των κύριων στοιχείων που διατηρούν τη νεότητα του δέρματος: το κολλαγόνο, την ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ.

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων του brand βασίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία για τη μεταφορά των συστατικών στο δέρμα και την επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα σύστημα ελεγχόμενης απελευθέρωσης των συστατικών, το Smart Delivery System, το οποίο εγγυάται την ιδανική κατανομή των αυξητικών παραγόντων ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.