Follow us

H Selena Gomez έβαψε τα νύχια της στο πιο ωραίο φθινοπωρινό χρώμα

Απλό, κλασικό και απόλυτα κομψό, θα γίνει το reference σου στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

Selena Gomez Splash News / Ideal Image

Άλλη μια φορά που ξετρελαθήκαμε με το μανικιούρ της Selena Gomez. Έχοντας στο πλευρό της τον Tom Bachik, έναν από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους nail artists, που μάλιστα αριθμεί στο πελατολόγιό του πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood (βλ. JLo, Margot Robbie, Camila Cabello κ.ά.), δεν θα μπορούσαν τα νύχια της να μην δείχνουν πάντα άψογα.

Selena Gomez | Όλες οι φορές που είχε τα καλύτερα και πιο trendy μανικιούρ

Βέβαια, και η ίδια επιλέγει τα χρώματα που κάνει να είναι πάντα μέσα στις τάσεις αλλά και να συνάδουν με την εποχή. Έτσι αυτή τη φορά επέλεξε ένα κλασικό, πλην πολύ κομψό χρώμα για να βάψει τα νύχια της, ξεφεύγοντας από τα funky σχέδια και χρώματα που δοκιμάζει κατά καιρούς.

Μαντεύεις ποιο μπορεί να είναι αυτό; Φυσικά, αναφερόμαστε στο μαύρο, μια διαχρονική απόχρωση που είναι παντός καιρού αλλά σίγουρα ταιριάζει απόλυτα στο φθινόπωρο. Επίσης, πρόκειται για ένα χρώμα που πηγαίνει σχεδόν σε όλους τους τόνους δέρματος αλλά και σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών - αν και ανήκει στις αποχρώσεις που δείχνει ακόμα πιο κομψή και όμορφη στα κοντύτερα (και κατά προτίμηση τετράγωνα) νύχια.

Δες το χρώμα:

Loading...

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η μεταλλική λάμψη που βλέπουμε στο βίντεο οφείλεται αποκλειστικά στο εφέ και το φίλτρο που του έχει βάλει η σταρ ή αν είναι η υφή του βερνικιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αρέσει όπως και να 'χει και θα την αποθηκεύσουμε στο κινητό μας ως reference στο επόμενο ραντεβού μας στο nail bar.

Οι διάσημες κυρίες που παραμορφώθηκαν μετά από πλαστική επέμβαση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ