Γάμος Άκη Πετρετζίκη -Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ | To bridal beauty look της νύφης στο μικροσκόπιο

Αναλύουμε το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης και παίρνουμε ιδέες για τις επόμενες (επίσημες) εμφανίσεις μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Άκης Πετρετζίκης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μόλις πριν λίγες μέρες κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το μυστήριο, η ημερομηνία του οποίου κρατήθηκε κρυφή όλον αυτόν τον καιρό ώστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα του ζευγαριού, ακολούθησε η βάφτιση του μικρού γιου τους Αχιλλέα αλλά και ένα ξέφρενο πάρτι όπου οι νιόπαντροι και οι φίλοι τους διασκέδαζαν όλο το βράδυ.

Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν όχι μόνο το νυφικό της νύφης αλλά και το bridal beauty look που επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Μόνο που μέχρι πρότινος δεν είχαμε πολλές φωτογραφίες στη διάθεσή μας ώστε να μπορέσουμε να θαυμάσουμε τη νύφη αλλά και ενδεχομένως να αντιγράψουμε ιδέες για πιθανές επίσημες εμφανίσεις.

Μέχρι που νωρίτερα σήμερα ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram του, με τις οποίες προσπάθησε να μεταδώσει στους διαδικτυακούς του φίλους όλα τα συναισθήματα ευτυχίας που ένιωσε εκείνη τη μέρα.

Εμείς ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε από πιο κοντά τόσο τα (υπέροχα) μαλλιά της νύφης όσο και το διακριτικό, σχεδόν φυσικό μακιγιάζ της.

Δες τις φωτογραφίες:

Bridal χτένισμα:

Η Κωνσταντίνα έχει πολύ μακριά και πλούσια μαλλιά, γεγονός που τη βοήθησε να κάνει ένα half-up half-down hairstyle, ένα από τα πιο trendy χτενίσματα της σεζόν, που κολακεύουν πολύ το πρόσωπο. Όσο πιο μακριά τα μαλλιά δε, τόσο το καλύτερο, επομένως καταλαβαίνεις ότι επρόκειτο για το ιδανικό bridal hairstyle για εκείνη. Μάλιστα οι τούφες που έπιασε στο πλαϊνό του κεφαλιού της ήταν πλεγμένες σε περίτεχνες κοτσίδες ενώ είχε στερεωθεί ανάμεσά τους το μακρύ λευκό πέπλο που η νύφη φορούσε μέχρι και την είσοδό της στη δεξίωση.

Τα υπόλοιπα μαλλιά είχαν έναν υπέροχο κυματισμό που φαινόταν πολύ φυσικός, ενώ το συγκεκριμένο χτένισμα είναι το ιδανικό για μια νύχτα με πολύ χορό (όπως η δική τους), μιας και δεν χαλάει εύκολα ούτε θέλει συνεχή touch ups.

Bridal makeup:

Όσο για το μακιγιάζ, κινήθηκε σε "ήσυχους", neutral τόνους που ταίριαζαν με τα χρώματά της: μια φίνα γραμμή eye liner που ίσα που διακρινόταν, διακριτική ιριδίζουσα σκιά στα βλέφαρα, λίγο ρουζ στα μήλα για μια ροδαλή όψη υγείας και καφέ-nude κραγιόν συνέθεταν το bridal μακιγιάζ της, που ωστόσο εύκολα μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ για μια επίσημη έξοδο.