Follow us

To εμβληματικό ροζ βραχιόλι, αρωγός στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

"Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους".

Ελένη Μενεγάκη Courtesy of Estee Lauder

Εδώ και 29 χρόνια, η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί και δεσμεύεται στην αρχική αποστολή της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού: να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού. Στόχος της εκστρατείας είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για τη ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

O γνωστός σχεδιαστής Dukas συνεργάζεται με τον όμιλο Estée Lauder Hellas για το σχεδιασμό μιας statement συλλεκτικής σειράς βραχιολιών. Κάθε χρόνο, το Pink Ribbon Bracelet, το οποίο αποτελεί ένα σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, τυγχάνει θερμής αποδοχής από όλον τον κόσμο. Τα έσοδα από την πώλησή του, συμβάλλουν σημαντικά στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

O Dukas φέτος εμπνέεται από την "πλαστικότητα" της εμβληματικής ροζ κορδέλας και δημιουργεί ένα βραχιόλι ωδή στην θηλυκότητα. Η ροζ κορδέλα πλαισιώνεται από μεταλλικό διακοσμητικό που φέρει εσώγλυφο το εμβληματικό σήμα του Pink Ribbon και συμπληρώνεται από το υπόλοιπο μέρος του βραχιολιού σε ασημί μεταλλικό φινίρισμα.

To εμβληματικό ροζ βραχιόλι, αρωγός στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet ενώ επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία τη σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Φωτογραφίζεται μαζί με τον σχεδιαστή Duka, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2021 συμβάλλοντας στην διάδοση του μηνύματος: #TimeToEndBreastCancer.

dukas

Τα βραχιόλια θα διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, σε συμβολική τιμή από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr αλλά και από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin.

Τα έσοδα από την πώληση του Pink Ribbon Bracelet χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ