Follow us

Gabriella Salvete | Τα value for money προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις το συντομότερο

Όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινοπωρινό σου μακιγιάζ.

MissBloom TEAM
beauty iStock

Τα καλλυντικά Gabriella Salvete δεν είναι καινούργια στην αγορά. Είναι γνωστά στα φαρμακεία για σχεδόν 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τσεχική μάρκα έχει δημιουργήσει καλή φήμη σε πολλές χώρες και μεγάλο αριθμό πιστών πελατών που εκτιμούν την πλούσια γκάμα προϊόντων της Gabriella Salvete.

Η επιτυχία στον παγκόσμιο ανταγωνισμό στον τομέα των διακοσμητικών καλλυντικών είναι αναμφίβολα ένα δύσκολο, μερικές φορές εξωπραγματικό, έργο. Η τσεχική μάρκα Gabriella Salvete επάξια και για δεκαετίες, απολάμβανε μεγάλη δημοσιότητα στην Τσεχική Δημοκρατία και είναι ένα από τα best sellers. Τα καλλυντικά Gabriella Salvete προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Alex Monteleone παρατήρησε σημαντικά κενά στην προσφορά καλλυντικών. Τότε ξεκινάει η ιστορία της μάρκας Gabriela Salvete. Εκείνη την εποχή, η ποιότητα των προϊόντων, ακριβά ή φθηνά, δεν πληρούσε καν τα μισά πρότυπα. Μπορούμε να πούμε ότι ο Alex Monteleone, ο δημιουργός της μάρκας Gabriella Salvete, έχει συνδυάσει με επιτυχία προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα.

Οι προσπάθειες του σύντομα απέδωσαν. Τα πρώτα προϊόντα της μάρκας εμφανίστηκαν στα καταστήματα στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '90. Πρόκειται για τα βερνίκια νυχιών που εξακολουθούν να βρίσκονται στον κατάλογο προϊόντων της μάρκας και είναι από τα best sellers. Στους πελάτες αρέσουν όχι μόνο λόγω της πλούσιας ποικιλίας χρωμάτων, αλλά και λόγω της ανθεκτικότητας του χρώματος στα νύχια.

Gabriella Salvete | Τα value for money προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις το συντομότερο

cosmetics

Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Για χρόνια, η εταιρεία Gabriella Salvete δεν χρειαζόταν PR. Οι επιτυχημένες πωλήσεις καθορίζονται από την υψηλή ποιότητα και τις λογικές τιμές των προϊόντων. Έρχεται μια στιγμή, όμως, που όλα αλλάζουν. Μετά από περισσότερο από 20 χρόνια στην αγορά, η μάρκα Gabriella Salvete είναι η πιο δημοφιλής μεταξύ των γυναικών ηλικίας περίπου 40 ετών. Είναι σαφές ότι εάν η εταιρεία θέλει να διατηρήσει το μερίδιο αγοράς της στο μέλλον, οι καταναλωτές στους οποίους θα στοχεύει πρέπει οπωσδήποτε να είναι νεότεροι.

Η στρατηγική είναι επιτυχής. Χάρη στα κοινωνικά δίκτυα και το νέο σχέδιο, τα προϊόντα της μάρκας καταφέρνουν να φτάσουν στη νέα γενιά. Οι νέοι καταναλωτές γίνονται κινητήρια δύναμη για τη μάρκα Gabriella Salvete. Η εταιρεία ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες προϊόντων των πελατών της.

Ένα παράδειγμα αυτού είναι η χειμερινή συλλογή της μάρκας. Οι πελάτες αναζητούν ματ κραγιόν - τα έχουν! Τα κραγιόν Dolcezza Matte διατίθενται σε πέντε υπέροχες αποχρώσεις. Έχουν λεία, κρεμώδη υφή και περιέχουν βιταμίνη Ε. Τώρα κυκλοφορούν στην αγορά και οι πέντε μοντέρνες αποχρώσεις ματ βερνίκια νυχιών της Enamel. Το Strong Cover Foundation είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και εγγυάται ματ και βελούδινο απαλό δέρμα. Το επίκεντρο της περασμένης σεζόν ήταν στα μάτια - μάσκαρα, eyeliners και μολύβια. Τα προϊόντα διαμόρφωσης φρυδιών και οι παλέτες σκιών ματιών ήταν επίσης ένα απόλυτο χτύπημα.

cosmetics
cosmetics
cosmetics

Η μάρκα Gabriella Salvete προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ποιοτικές προσδοκίες χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ